Seier over Brann for G19

HamKam G19 fikk en god start på oppgjøret da Julian Gonstad satte inn ledelse allerede etter to minutter. Til slutt sto det 4-1 på måltavla:

HamKam G19 - Brann G19 4-1 (2-0);

Briskeby, kvartfinale OBOS-nasjonal G19 A-sluttspill

Scoringer: 1-0 Julian Gonstad (2`), 2-0 Kristoffer Ring Voldhagen (10`), 2-1 Martin Bøe Ljunggren (49`), 3-1 Romeo Olola (68`), 4-1 Julian Gonstad (71`).

Dommer: Johan William Grundt, Eidskog Fotball

Gult kort: Arne Hopland Ødegård (HamKam G19)

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-5-2); Kasper Nordhagen - Iver Brodal, Kristoffer Ring Voldhagen, Thorbjørn Kristiansen - Jonas Rasen, Arne Hopland Ødegård, Oskar Sangnes (Oskar Stenberg Øien 62), Leo Haug Utkilen (Henrik Myklebust 73), Ole Utkilen Smaaskjær (Gunnar Fleischer Eng 82) - Julian Gonstad, Emil Øverby (Romeo Olola 62).

-----------------------

Allerede før 2 minutter var passert kontret Kamma-juniorene inn kampens første mål. Julian Gonstad blir spilt gjennom av Arne Hopland Ødegård. Der var angriperen sterk og dyktig da han rev seg løs fra sin løpsduell, kom alene med keeper og rundet den gulkledde Brann-keeperen før han satte ballen i nettet.

Åtte minutter senere slo Jonas Rasen et godt frispark fra korridoren. Den fant panneprasken til Kristoffer Ring Voldhagen. Dagens Kamma-kaptein stusset ballen elegant i lengste hjørnet og kunne juble sammen med sine lagkamerater for 2-0.

Drøye ti minutter før pause ble bortelaget tildelt straffespark av dagens kampleder, Johan William Grundt. Julian Træet stilte seg opp på ellevemetersmerket for de rødkledde, men Kasper Nordhagen i Kamma-buret valgte riktig hjørne og reddet. Returen ble sendt ut til femmeter.

Brann-ungguttene skulle finne veien til nettmaskene til slutt. Kun 4 minutter ut i andre omgang kom Martin Bøe Ljunggren alene mot en Kamma-forsvarer og Nordhagen i buret. Han rundet forsvareren og avsluttet godt forbi sisteskansen.

Etter den tidligere reduseringen jaget Brann utlikningsmålet. I stedet fikk Jonas Rasen opp dampen på høyre siden, driblet seg flott innover i banen før han serverte innbytter, Romeo Olola inne foran mål. Ivorianeren var sikker da han trillet ballen i det lengste hjørnet.

Kun minutter senere er Julian Gonstad på farten igjen. Også denne gangen kommer han alene med keeper. Denne gangen assistert av Leo Utkilen. G19-toppscoreren er iskald alene med keeper og triller inn kampens sluttresultat 19 minutter før slutt.

Etter 4-1 scoringer kjørte grønnbuksene oppgjøret og kunne økt ledelsen både 1 og 2 ganger uten uttelling før Grundt blåste i fløyta for siste gang denne ettermiddagen.