Seier over KIL G19

Etter en litt tam første omgang våknet juniorene i andre omgang og sørget for en solid seier over KIL G19:

HamKam G19 - Kongsvinger G19 0-0 (0-0);

Børstad KG, treningskamp

Scoringer: 1-0 Emil Stenberg Øien (50’), 2-0 Irfan Wafay (56’), 3-0 Emil Stenberg Øien (69’), 4-0 Linus Odenrud (71’)

Dommer: Pål Berg, Furnes

Gult kort: 40 (KIL G19)

Rødt kort: Ingen

HamKam G19 (4-4-2); Lucas Berg Haagenrud - Jesper Heggelund (Erik Sagstuen Nysæther 57), Julian Høsøien, Thorbjørn Kristiansen, Ole Smaaskjær Utkilen (Gunnar Fleischer Eng 41) - Linus Odenrud, Kasper Alfei Sæbø (Henrik Myklebust 46), Farzam Dadras (Oskar Stenberg Øien 46), Irfan Wafay - Emil Stenberg Øien, Olve Stenersen.

————————

Juniorlaget spilte hjemmekamp på Børstad mot Kongsvinger G19 fredag kveld. HamKam startet best og rulla ball fra start av. Men etter drøye ti minutter jevner kampen seg ut og Kongsvinger er mer med i kampen, selv om HamKam har kontroll på kampen.

Et par skudd fra langt hold og en heading etter et hjørnespark uten uttelling ble beholdningen etter de første 45.

HamKam fikk en god start på andre omgang da innbytter Henrik Myklebust fant Emil Stenberg Øien med en meget god stikker. Emil var sikker alene med keeper.

Fem minutter senere scoret hjemmelaget på nytt. Henrik Myklebust tråkler seg gjennom KIL-forsvaret, ballen havner hos Emil Øien som skyter, keeper redder. Irfan Wafay vinner duellen etter returen fra keeper og smeller ballen i lengste hjørnet med venstrefoten.

Etter halvspilt andre omgang øker Emil Stenberg Øien ledelsen til 3-0. Nok en gang alene med keeper etter et innlegg fra Gunnar Fleischer Eng.

Kun sekunder senere fører Linus Odenrud ballen noen meter før han kliner til med venstreslegga. Skuddet er hardt og flatt. Triller flott inn i lengste hjørnet.

Kongsvinger var nære på en redusering etter en liten kommunikasjonssvikt i bakerste ledd, men Haagenrud i buret var hurtig nede og fikk en hånd på ballen foran foten til KIL-angriperen i siste liten og berget baklengs fem minutter før slutt.

HamKam kontrollerte andre omgangen fullstendig og sørget for en solid og fortjent seier mot et ungt og hardtkjempende KIL-lag.