Seier på første forsøk

VIDEO/BILDEGALLERI: Her gratulerer kampens første målscorer, Emil Sildnes dagens HamKam-kaptein, Benjamin Thoresen Faraas med hans scoring som sørget for 2-1 ledelse til pause:

HamKam 2 - Engerdal 6-1 (2-1);

Briskeby, 5. runde i 4. divisjon

Scoringer: 1-0 Emil Sildnes (4`), 1-1 Semming Graff Nygård (17`), 2-1 Benjamin Thoresen Faraas (37`), 3-1 Jonas Rasen (67`), 4-1 Jonas Rasen (69`), 5-1 Farzam Dadras (86`), 6-1 Oskar Stenberg Øien (90`).

Dommer: Samir Krndzija, Lillehammer FK

Gult kort: Eduards Daskevics (HamKam 2)

Rødt kort: Ingen.

HamKam 2 (3-4-3); Lars Larsson Jendal - Fernan Faerron, Julian Dunn (Kristoffer Ring Voldhagen, 46 min.), Thorbjørn Kristiansen - Eduards Daskevics, Oliver Sørensen (Kristian Nordbye, 63 min.), Emil Sildnes (Oskar Sangnes, 46 min.), Kobe Hernandez-Foster - Julian Rasen (Oskar Stenberg Øien, 77 min.), Yuriy Yakovenko (Farzam Dadras, 46 min.), Benjamin Thoresen Faraas.

---------------

HamKam mønstret et sterkt rekruttlag hjemme mot Engerdal i det som opprinnelig er den femte serierunden og tjuvstartet dermed årets fjerde divisjon. Tjuvstartet sesongen gjorde også Emil Sildnes i det han satte ballen mellom beina til Engerdal-keeperen allerede etter fire minutter. En flott pasning fra Eduards Daskevics sendte Ridabu-gutten gjennom alene med keeper.

Etter å ha misbrukt noen sjanser slipper hjemmelaget til Engerdal på en kontring, som tidligere Nybergsund/Trysil-spiller, Semming Graff Nygård setter sikkert mot sin tidligere lagkamerat, Lars Jendal.

Tempoet dabbet noe av midtveis i omgangen før hjemmelaget skrudde på motoren igjen mot slutten av omgangen. Benjamin Thoresen Faraas blir spilt fri inne i feltet av Sildnes, og unggutten med kapteinsbindet på armen satte ballen iskaldt i mål.

Etter pause styrte hjemmelaget alt og satte fire mål til.

Først setter Jonas Rasen inn 3-1 etter at Eduards Daskevics hadde dempet ballen på mesterligvis etter et godt løp på venstresiden. Han slo ballen inn hvor Rasen møter ballen og setter ballen i netter på ekte goalgetter vis.

Den samme kombinasjonen skulle vise seg å være dødelig også to minutter senere. Daskevics utforderer på venstresiden. Spiller ballen 45 grader ut i feltet hvor Rasen tar en kontrollert touch før han triller ballen i lengste hjørnet.

Farzam Dadras mottar et godt innlegg på bakerste fra Faraas og får vippet ballen inn i nettet bak en utspilt Engerdal-målvakt, Oskar Stenberg Øien avslutter ballet med et flott skudd fra 17 meter.