Seier på Raufoss

Raufoss - HamKam 1-2 (0-2);

Raufoss Industripark Arena

Scoringer: 0-1 Oliver Kjærgaard (5`), 0-2 Vidar Ari Jónsson (17`), 1-2 Selvmål (67`).

Dommer: Pål Riiser Berg, Furnes Fotball

Gult kort: Ingen.

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-4-3); Marcus Sandberg (Morten Sætra 46) - Halvor Rødølen Opsahl (Brynjar Ingi Bjarnason 46), Julian Dunn (Arne Hopland Ødegård 24), John Olav Norheim (Herman Udnæs 46 (Martin Basse 78) - Snorre Strand Nilsen (Jonas Rasen 46), Tore André Sørås (Martin Basse 46 (Kasper Alfei Sæbø 69), Kristian Lønstad Onsrud (William Kurtovic 46), Vidar Ari Jónsson (Vegard Kongsro 46) - Moses Mawa (Yusuf Abdullahi 46), Henrik Udahl (Pål Alexander Kirkevold 46), Oliver Kjærgaard (Julian Gonstad 46).

--------------------

HamKams utvalgte gikk ut i 100 fra start under dagens treningskamp borte mot Raufoss og presset hjemmelaget til å gjøre flere feil. Allerede etter fem minutter satt formiddagens første nettkjenning.

Moses Mawa presser Raufoss-keeper, Ole Kristian Lauvli til å gjøre feil. Snapper opp ballen før han forsøker å finne nettet fra skrå vinkel. Vinkelen viser seg å bli for skrå, men ballen havner likevel ute til Snorre Strand Nilsen som oppfatter kjapt at Oliver Kjærgaard er ledig inne i feltet. Spiller ballen hardt og presist til dansken som smeller ballen i nettet forbi Lauvli som var tilbake på streken.

Bortelaget fortsetter og presse de gulkledde tilbake og skape sjanser. Før gjestene økte ledelsen til 2-0 kunne og burde de hvitkledde økt ledelsen både en og to ganger.

Men i det 17. minutt sitter den igjen for Kameratene. Denne gangen ruller Kamma opp et fint angrep på høyresiden. Moses Mawa spiller ballen inn til Henrik Udahl som flikker ballen videre til Vidar Ari Jónsson som klinker ballen opp i nettaket via hanskene til Lauvli.

HamKam ledet fortjent etter en god første omgang på Raufoss.

I pause gjør gjestene en rekke bytter. Det er kun Julian Dunn som står på banen. Canadieren fikk 70 minutter i banken i dag før han ble erstattet av Arne Hopland Ødegård som var tilbake etter sykdom.

Ikke mange minuttene før det byttet satte Raufoss inn reduseringen, og det som ble sluttresultatet på den dødball som endte med et selvmål. Ikke ufortjent etter å ha styrt store deler av andre omgangen.