SBAKKE løper

Selma Bakke ute en periode for utredning av hjertefeil

Den blide lynvingen og poengplukkeren fra Kolbu må ta en ufrivillig pause fra fotballen. En påvist hjertefeil på medisinsk screening skal utredes videre og tiltak skal iverksettes, slik at Selma kan komme tilbake sterkere enn noen gang.

Annonse:

Det var i forbindelse med en rutinemessig screening av vårt medisinske team at legene gjorde et funn som de ønsket å sjekke opp videre. Her ble det konstatert et lite hull i forkammeret i Selmas hjerte. Mange lever normalt med en slik tilstand, men i en toppidrettskontekst vil man iverksette tiltak til kantspillerens beste.

- Det er selvfølgelig veldig trist for Selma og oss som lag at hun med dette tvinges til en pause fra fotballen, til nærmere undersøkelser og tiltak blir gjort. Vi som klubb og støtteapparat skal ramme inn Selma så godt vi kan i denne prosessen, det er personen og ikke spilleren som blir spesielt fokus i slike saker. Hun vil fortsatt være en viktig del av oss, og vi skal støtte i prosessen videre. Vi er også stolt over å ha fagpersoner som monitorerer spillernes helse i vårt legeteam. Jorunn har gjort en veldig god jobb, og følger dette opp på en svært god måte. Helsa er viktigere enn fotballen, uttaler sportssjef for kvinnene, Marius A. Overmo.

Selma Bakke er ærlig på at det har vært mye å ta innover seg de siste dagene, men har brukt de siste dagene godt, og er fast bestemt på å komme styrket tilbake så raskt det kan la seg gjøre. Hun var tilstede og støttet lagkameratene i seieren over Grei på lørdag.

For henvendelser videre, tas dette direkte med klubb:

Marius A. Overmo - 91132209 - [email protected]

Annonse fra Eliteserien: