Sen scoring sikret seier

To minutter før slutt satte Julian Gonstad inn seiersmålet i treningskampen over Eidsvold Turn på bortebane. I første omgang satte Arne Hopland Ødegård (bildet) inn 1-0-ledelse:

Eidsvold Turn - HamKam 2 1-2 (0-1);

Eidsvoll KG, treningskamp

Scoringer: 0-1 Arne Hopland Ødegård (27`), 1-1 Kaba (46`), 1-2 Julian Gonstad (88`).

Gult kort: 23, 6 (Eidsvold Turn), Benjamin Thoresen Faraas (HamKam 2)

Rødt kort: Ingen.

HamKam 2 (3-5-2); Lars Larsson Jendal - Kristoffer Ring Voldhagen, Arne Hopland Ødegård, William Kurtovic - Kristian Nordbye (Oskar Sangnes 46), Tore André Sørås (Jesper Heggelund 75), Kobe Hernandez-Foster, Benjamin Thoresen Faraas (Enok Naustdal 61), Jonas Rasen - Julian Gonstad, Duarte Moreira (Farzam Dadras 75)

----------------

Det var duket for en fin fotballørdag under strålende sol på Eidsvoll kunstgress lørdag ettermiddag. Hjemmelaget fra Eidsvold Turn startet best og kunne tidlig tatt ledelsen opptil to og tre ganger. Etter kvarteret spilt og et hardkjør fra hjemmelaget roet det hele seg ned noen hakk og spillet åpnet seg mer.

Etter 27 minutter slår Jonas Rasen en god dødball hjørneflagget. Ballen går så vidt over hodet til Ring Voldhagen. Bak står dagens Kamma-kaptein, Arne Hopland Ødegård klar med pannebrasken og finner nettet med et knallhardt hodestøt.

HamKam skaper flere gode sjanser også utover første omgang, uten å finne veien til nettet noe ytterligere.

Kun 30 sekunder ut  andre omgang utnytter hjemmelaget et ufokusert Kamma-lag og setter inn 1-1 alene med en sjanseløs Lars Jendal i Kamma-buret.

Midtveis ut i andre omgang får bortelaget to gode sjanser med kort mellomrom, men begge avslutningene finner veien til Turn-keeperen.

To minutter før slutt blir Julian Gonstad spilt flott gjennom alene med keeper. Unggutten fra Skreia er kald alene med keeper og triller ballen i nærmeste hjørnet.

Dagens hoveddommer la til 40 sekunder og lagene gikk av banen med en 2-1-seier til bortelaget.