Serieformen er i anmarsj

(Raufoss - HamKam 10-5): Om en drøy måned starter Østlandsligaen og Kamma er klare til å kjempe om seriepoeng. I treningskampen mot Raufoss ble det riktignok tap, men gjestene viste ting som kan gi håp om en hyggelig sesong.

Annonse:

Dagen kunne startet bedre enn at "hele" midtbanen ikke kunne være med på kamp likevel, men de 10 som faktisk tok turen over Mjøsbrua bestemte seg for å gi gass, tømme seg for krefter og beholde det gode humøret.

Det klarte gjengen i grønt og hvitt.

VAKRE GOALER
I tillegg var alle målene søt fotball-godis:
* Kombinasjonsspillet mellom Dawiit og Andre var strålende da sistnevnte reduserte til 1-2.
* Den knallharde corneren fra Pål som Raufoss-forsvaret ikke kunne unngå å sette i eget nett var klasse; 2-5.
* Aleks som vant en fair skulder-mot-skulder før han banket ballen i nærmeste hjørne var en maktdemonstrasjon: 3-5.
* Elias brøt foran, tok med seg kula og hamret den i kassa var hentet fra øverste hylle: 4-5.
* Og ikke minst da Dawiit krabbende - liggende på ryggen -  kriget inn Kammas siste stod jubelen i taket. 

Lagets manager ante ikke at det var mulig å krabbe framover liggende på ryggen, men i et skikkelig slow-motion-oppgjør vant Dawiit krabbe-duellen med Raufoss' keeper.

GODT HJEMMELAG
Nå skal det i sannhetens navn nevnes at hjemmelaget både scoret oftere og iblant flottere enn Kamma, i tillegg til at de gule og svarte var bedre enn gjestene fra Innlandets vakreste by. Men hovedinntrykket i garderoben etterpå var likevel at samtlige Kamma-spillere var fornøyd både med laget og egen innsats.

Nå venter noen gode treningsuker og en mini-turnering i regi av Stabæk før serien starter siste uka i mars. Kamma er straks klare til å kjempe om poeng.

Disse 10 var med mot Raufoss: Kjell, Elias (1), Kim, Andreas, Aleksander (1), Andre (1), Pål (1), Rune, Dawiit (1) og Rebecka.

Ekstra applaus til uheldige Floriana. På forrige trening ble hun hentet av ambulanse med kneet ute av ledd. Mot Raufoss var hun med som moralsk støtte til lagkompisene.

Trener-Kai

 

 

Annonse fra Eliteserien: