Kai Kristiansen

Sesongen avsluttet med praktscoringer

(HamKam - Raufoss 3-4): Siste seriekamp hjemme mot Raufoss endte riktignok med ettmålstap, men Kammas tre scoringer var så vakre at både tapet og skybruddet kom i andre og tredje rekke.

Kristoffer hadde fram til kampen mot Raufoss ikke scoret for HamKam. Den storvokste forsvarsspilleren har ei venstreslegge som lagets trener har tryglet og bedt ham om å teste skikkelig, uten å bli hørt. Mot Raufoss våget endelige Kristoffer og da hamret han like godt inn to skudd fra distanse. Begge så harde og presise at Raufoss sine to målvakter måte kapitulere hver sin gang.

I tillegg avsluttet Magnus et vakkert Kamma-angrep med en presis avslutning på førstetouch fra 1. stolpe. Lærebokstoff både under kapitlet "Effektivt angrepsspill" og "Avslutningsteknikk".

At disse vakre scoringene ikke holdt til seier må vi leve med, men de viser likevel at HamKam i gode perioder leverer flott fotball. Jobben framover blir å gjøre disse periodene både flere og lengre..

Værgudene ønsket å gjøre lokaloppgjøret så fuktig og lite trivelig som over hodet mulig. Det startet å regne lett før kampen startet, før den første omgangen ble spilt i styrtregn. Regnet ga seg litt etter pause, og ingen av spillerne klaget og ga alt de hadde i 2x30 minutter.

Raufoss har på kort tid blitt et lag som definitivt biter fra seg. Det ser ut til at oppgjørene mot laget fra andre siden av Mjøsa kan bli et prestisjeoppgjør i tida framover, og ingen trenger å bli overrasket om lagene møtes til treningskamper jevnlig framover. Det kan bli et supert lyspunkt i en lang fotballvinter som venter oss.

Disse spilte sesongens siste og klart våteste seriekamp: Christer, Kim, Kristoffer (2), Eliaz, Lee, Morten, Magnus (1), Tommy, Daffi, Pål, Andreas og Dawitt.