Sexy fotball da Kamma viste muskler

(HamKam - Notodden 4-4): Stort mer klikkvennlig tittel og pirrende bilde har aldri Gatelaget testet tidligere, men etter thrilleren mot Notodden fortjener gjengen oppmerksomhet. Rett og slett en fin fotballkamp mellom to jevngode lag - og dueller med 18-årsgrense.

Annonse:

Å ha gode dommere i Østlandsligaen er noe alle klubber forsøker å få til. Vi skal ikke kåre verken vinnere eller taper blant pipeblåserne, men med en mindre myndig og god dommer enn Tore O fra Moelv kunne noen av taklingene skapt dårlig temning. Det skjedde aldri!

For når Kamma-spillerne skulle flekse muskler både i kampen og til ære for fotografen, tråkket veldig mange til i duellene. Og Notodden hadde ikke noen vansker med å stille opp til en litt røff kamp og store porsjoner med fin fotball.

DOMMEREN FORNØYD
- Jeg synes dette var en fin kamp. Begge lag taklet tøft, men det var alltid forsøk på å vinne ballen. Og slik vil vi jo gjerne ha fotball, oppsummerte dommer Tore O og ga begge lagene 2 poeng på fairplay-tabellen.

- Det bør være såpass, mener dommeren med glimt i øyet.

HamKam har aldri vært noe tøft lag å møte rent fysisk. Når sant skal sies er Kamma normalt langt tøffere og bedre på treninger enn i kamper, men det var før møtet med Notodden.

Endelig fikk vi se et hjemmelag som våget å spille slik vi vet spillerne kan, vi så spillere i hvitt som våget å gå inn der de fleste vet at det kommer til å gjøre vondt. Og alle overlevde! Det siste er kanskje det aller viktigste.

HERLIG MORAL
At kampen endte 4-4 forteller stort sett sannheten og oppsummerer det meste på en korrekt måte. Ingen av lagene var veldig mye bedre enn motstanderen og begge lag har neppe vansker med å peke på ting som kunne avgjort kampen til egen fordel. 

Begge lag ønsket å spille fotball, kjempe som løver og gjøre sitt beste for eget lag. Og ikke minst - begge lag var fornøyd etter det periodevis fintspillende knokkeloppgjøret. 

I TYKT OG TYNT
- Dette var en veldig bra kamp, oppsummerte Pål som er ute med beinbrudd i noen måneder framover, men som selvsagt fulgte oppgjøret fra sidelinja.

Det samme gjorde Floriana, hun er ute med avrevet korsbånd.

- Det godt å se de skadde spillerne møte opp både på trening og kamper. Selv om de selv ikke kan spille, trekkes de jevnlig tilbake til laget, Briskeby og garderoben, sier trener Kai Kristiansen som oppsummerer møtet med Notodden slik:

ÅRSBESTE
- Dette er kanskje en av de beste kampene vi har spilt denne sesongen, og uten tvil den kuleste. Jevne, gode fotballkamper blir fortjent ukas høydepunkt og at Kamma-spillerne viser muskler sammen gjør at mange allerede har begynt å glede seg til trening fredag. Og i dette laget er mange gode valg på rad veien til suksess. Både på og utenfor banen. Dette var en usedvanlig fin dag for fotball, som Arne Scheie trolig ville ha sagt, sier Kristiansen.

HamKams tropp mot Notodden: Matias (1), Kim, Elias, Andre, Andreas, Aleksander, Metkel (1), Eirik (1), Magnus, Dawiit (1), Martin og Mathias (debutant).

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: