Sjansefattig treningskamp i LSK-Hallen

Fredagens treningskamp endte med 0-4-tap mot Fredrikstad i LSK-Hallen. De 11 som startet kampen fikk spille samfulle 90 minutter av oppgjøret:

HamKam - Fredrikstad FK  0-4 (0-3);

LSK-Hallen, treningskamp 2024

Scoringer: 0-1 Philip Aukland (13`), 0-2 Mai Traoré (37`), 0-3 Sondre Sørløkk (42`), 0-4 Ludvig Begby (88`)

Dommer: Mohammad Usman Aslam, Lier IL

Gult kort: Ingen.

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-4-3); Marcus Sandberg - Luc Mares, John Olav Norheim, Brynjar Ingi Bjarnason - Gard Simenstad, Tore André Sørås, Kristian Lønstad Onsrud, Vegard Kongsro - Julian Gonstad, Henrik Udahl, Oliver Kjærgaard.

--------------------------

Grønnbuksene fra Hamar hadde en del ball innledningsvis av kampen. Men etter fem-ti minutter tok bortelaget over ballinnehavet og styrte kampen store deler av det som var igjen. Allerede etter 13 minutter tok de ledelsen på et hjørnespark fra høyre, før de økte ledelsen på et skudd fra 17 meter med åtte minutter igjen av første omgang. Tre minutter før pausesignalet headet Sondre Sørløkk ballen i nettet bak en utspilt Marcus Sandberg i Kamma-buret.

Andre omgangen var en sjansefattig og lite innholdsrik omgang. Rett før slutt kom det eneste som var å skrive hjem om i andre omgang da FFK kontret inn sluttresultatet, hvor Ludvig Begby var sistemann på ballen.

Dette ble en gjennomkjøring hvor alle de som startet kampen fikk fullføre samfulle 90 minutter. De som ble igjen på Hamar + de som satt på benken i LSK-Hallen spiller morgendagens treningskamp mot Gjøvik/Lyn på HIAS klokken 11.00.

John Olav Norheim synes ikke noe om å tape fotballkamp, selv om det er treningskamp.

- Det er aldri gøy å tape fotballkamper. Vi slipper inn altfor enkle mål i første omgang og får det ikke helt til å stemme og mangler det siste lille, oppsummerer John Olav Norheim rett etter kampslutt.