Sjekk Gatelagets vakre hjemmedrakt

Gatelaget har kommet i gang med seriespillet og nå er også lagets egen trøye klar. Den blir rålekker!

Annonse:

- Vi på Gatelaget har også denne sesongen fått mulighet til å skaffe og spille med egne sponsorer. Alle våre samarbeidspartnere er også med rundt A-laget, men alle har også egne avtaler rundt Gatelaget, sier daglig leder for samfunnsprosjektene, Kai Kristiansen.

KAMERATER
Nytt av året er at Gatelaget også spiller med Kamerater på brystet.

- Eidsiva ønsker at drakta skal være mest mulig lik a-laget sin, og er det noe lag i HamKam som virkelig lever opp til klubbens kamerat-konsept er det spillere på dette laget, Vi gleder oss veldig over at vår hovedsponsor, Eidsiva gir oss den muligheten, understreker Kristiansen og legger til at KIWI også vil bli profilert tydelig.

- KIWI generelt og Tor-Ole Kirknes spesielt har vært med oss fra oppstarten tilbake i 2017 og har et stort hjerte for det vi holder på med. KIWI har utvilsomt betydd mye og sørger blant annet for lunsj til spillerne før hver eneste trening, forteller Kristiansen.

LANDETS BESTE PÅ MAT
Pizzanini og La Perla er også partnere som har vært med rundt laget i mange sesonger, i tillegg til å levere mat til lagets hjemmekamper og være arena for lagets årlige samlinger.

- Vi i HamKam har satt oss som mål å servere den aller beste maten etter våre hjemmekamper, takket være våre partnere. 

LOJALE
Like trofaste er Utstillingsplassen, PWC og Specsavers. 

- Forutsigbarhet er noe som er avgjørende for Gatelaget. Sammen med lojale partnere kan vi tilby spillerne et godt sportslig opplegg, fire kvalifiserte trenere og et støtteapparat fra Hamar kommune som bidrar både på trening, kamp og utenfor banen. Spillerne på Gatelaget forsøker alle å legge igjen problemene de måtte ha på utsiden av stadion før trening, forteller Kristiansen.

NYKOMMERE
Nytt av sesongen er det at både AJ og MAXI Storsenter vil være profilert på shortsen til laget.

- MAXI har et ønske om å være et mulig sted hvor spillerne kan skaffe seg abeidstrening på sikt. Det er en så spennende tanke at vi selvsagt har inngått en avtale med MAXI. AJ har tatt skikkelig sats og bestemt seg for å være med både A-laget vårt, Fart-damene, Yngres i HamKam og Gatelaget. At Gatelaget er en del av denne avtalen gir et kraftig signal om at våre samarbeidspartnere tar Gatelaget på alvor, smiler Kai Kristiansen.

 

 

Annonse fra Eliteserien: