Skadesmell for unggutt

Benjamin Thoresen Faraas (15) var uheldig på torsdagens trening og er borte fra fotballen noen måneder:

Annonse:

Benjamin Thoresen Faraas var uheldig og skadet seg på tampen av torsdagens trening. Fysioterapeut og medisinsk ansvarlig, Magnus Nilsen var til stede da uhellet skjedde:

- Benjamin fikk seg en smell i ankelen etter en duell nede på ved dødlinja. Ved nærmere undersøkelser fredag ettermiddag viser det seg å være brudd og ligamentskade i ankelen, forteller Nilsen og forteller om prosessen videre.

- Det blir operasjon i løpet av kommende uke før Benjamin må gjennom 10-12 uker med opptrening.

Assistenttrener Geir Frigård var også tett på da skaden inntraff:

- Benjamin var uheldig, men jeg er trygg på at han blir fulgt opp på en god måte av det medisinske apparatet i klubben, innleder Frigård.

- Nå må han trene alternativt i en periode og vi skal følge ham opp på best mulig måte. Måletr er at han kommer raskest mulig tilbake på banen, men vi forhaster oss ikke. Det blir viktig for Benjamin å få ro rundt skaden og at han bygger seg tålmodig opp igjen. Jeg er sikker på at Benjamin kommer sterkere tilbake, avslutter assistenttreneren.

Benjamin selv er ved godt mot til tross for store smerter i ankelen og er klar for å jobbe seg tilbake på banen:

- Jeg kommer sterkere tilbake, lover Benjamin i en kort kommentar til hamkam.no.

HamKam ønsker at unggutten skal få mest mulig ro framover og Benjamin er derfor ikke tilgjengelig for ytterligere kommentarer for media.

Medisinsk ansvarlig, Magnus Nilsen er kontaktperson.

Annonse fra Eliteserien: