- Skulle nesten tro spillerne hører på meg

VIDEO: Sola skinte over Oslo og Kamma slo til med flere flotte mål på Intility arena. Det resulterte i 3-1 seier etter scoringer av Kristian Eriksen (2) og Jonas Enkerud:

Vålerenga - HamKam 1-3 (0-2);

Scoringer: 0-1 Kristian Eriksen (6`), 0-2 Kristian Eriksen (8`), 1-2 Osame Sahraoui (57`), 1-3 Jonas Enkerud (62`).

HamKam (3-4-3); Nicholas Hagen - Halvor Rødølen Opsahl, Julian Dunn, Hasan Kurucay (Vetle Skjærvik, 46 min.) - Aleksander Melgalvis (Fernan Faerron, 13 min.), Morten Bjørlo (Kristian Lønstad Onsrud, 77 min.), Fredrik Sjølstad (Julian Gonstad, 87 min.), Clément Bayiha (80 Benjamin Thoresen Faraas, 80 min.)- Kristian Eriksen, Pål Alexander Kirkevold (Emil Sildnes, 64 min.), Jonas Enkerud

--------

HamKam fikk en drømmestart på oppgjøret da Kristian Eriksen satte inn to mål på to minutter før ti minutter var spilt på Vålerengas hjemmebane. Først mottar han ballen fra Halvor Rødølen Opsahl, vender seg inn mot keeper og avslutter flott i lengste hjørnet med vrista fra 11 meter.

Kun to minutter senere avslutter han et fantastisk angrep. Ballen går fra mann til mann i HamKam før Clément Bayiha får ballen ute på venstresiden, den hurtige vingbacken spiller ballen inn på første touch og finner målsniken som sender ballen i mål bak Kjetil Haug i Vålerenga-buret.

Vålerenga har ballen store deler av omgangen etter dette, men skaper kun et par farligheter før pause. Etter pause får Osame Sahraoui muligheten da han får stå alene foran keeper og heade inn reduseringen.

Kort tid etter fastsette Jonas Enkerud sluttresultatet på vakkert vis. Han vinner ballen med hjemmelagets stopper, ser at keeper står langt ute og fyrer av et flott skudd som går i en vakker bue over keeper og i nettet.

HamKam produserer flere sjanser i andre omgang, men verken Kirkevold, Onsrud eller Faraas får ballen forbi Kjetil Haug.