Smakfull Catering er med videre

Annonse:

HamKam og Smakfull Catering ved Oliver Weber er enige om en forlengelse av samarbeidet for to nye år.

Oliver Weber er opptatt av kvalitet og vennlighet når han går inn i et nytt år som samarbeidspartner.

 - Årsaken til at jeg ønsker å være sponsor for HamKam er enkel. Jeg elsker fotball og det imponerende arbeidet HamKam har gjort de siste årene. Det vennlige samfunnet rundt klubben er også helt fantastisk. HamKam viser en imponerende besluttsomhet både i ledelsen og på banen. For Smakfull Catering er kvalitet i alle ledd av virksomheten det viktigste, og jeg ser dette prinsippet gjenspeilet i HamKam. Derfor var det enkelt for meg å bli engasjert og støtte HamKam, sier en strålende fornøyd innehaver, som har hatt en sterk fotballinteresse siden han begynte å følge fotballklubben GAK fra hjembyen siden sent nittitall.


Smakfull Catering er en fersk, men allerede svært populær og etablert aktør i den lokale catering-bransjen. Oliver har allerede blitt godt kjent i distriktet for sin kvalitetsmat og synlighet i bybildet med sin matvogn og sine kreative konsepter.

Markedsansvarlig Frederik Garshol er strålende fornøyd med forlengelsen;

- Vi er veldig glade for å ha Oliver og Smakfull Catering med på laget. I tillegg til å levere mat med topp kvalitet, er Oliver er entusiastisk type og HamKam supporter som har blitt veldig glad i klubben. Vi ser frem til nok et fruktbart samarbeid for begge parter.

Annonse fra Eliteserien: