Sola skinner fortsatt på fotballtoppen

VIDEO: Livet som fotballproffer har vært enda bedre enn forventet for spillerne på Gatelaget. Ei uke sammen i Tyrkia har gitt gjengen minner for livet, vi har blitt enda bedre kamerater og laget har vært fantastiske ambassadører for klubben vi alle elsker: HamKam!

Annonse:

Noen i troppen hadde aldri flydd tidligere. Noen hadde litt flyskrekk. Noen hadde enda mer skrekk for å fly. Alle hadde vi noe vi gruet oss til, men tanken og muligheten til å være på treningsleir ei hel uke jagde alt vi fryktet på dør. Denne uka har vi gledet oss lenge til!

GODE HJELPERE
Ja, for det er nemlig drøyt to år siden vi begynte å planlegge dette, som med vanvittig hjelp fra enkeltpersoner, bedrifter og ikke minst Sparebank1 Østlandet endte i Antalya og på Miracle Resort. 

Kvaliteten på hotellet, banene, rommene, treningsrom, bassenget og ikke minst kjøkkenet gjorde dette til ei drømmeuke. 

- Jeg har vært på en del slike turer tidligere, men denne uka slår alt jeg har vært med på. Fasilitetene var nydelige, men for en gjeng å være med på tur. Denne gjengen er helt fantastisk, sier leder Kai Kristiansen.

STOLTE KAMMA-SPILLERE
- Vi som ledere har fått være med forventningsfulle spillere fra vi reiste fra Briskeby, til takknemlige, glade, mette og slitne spillere som nå vender nesa hjemover. Alle har representert klubben vår på en fantastisk fin måte. 11 treningsøkter er unnagjort og i prinsippet har alle spillerne vært med på alt, til tross for at mange kropper nå skriker etter hvile, smiler Kristiansen som legger til at lederne på turen også har levert til terningkast seks.

DUGNAD
- To i trener-teamet, Geir og Jan Roger, bruker begge ei ferieuke for å være med Gatelaget på tur, og de har både planlagt og gjennomført det meste av denne uka. I tillegg har Øystein fra Hamar kommune både deltatt på treninger og hatt mange gode samtaler med spillerne, sier Kristiansen som har blitt mektig imponert om spillerne.

- Normalt trener de fleste maks to ganger i uka. Denne uka har de vært gjennom 11 økter. De fleste med ball, noen i vann og en i styrkerommet. I tillegg har vi bodd og levd tett på hverandre, hatt lite alenetid og fått testet oss sosialt i tillegg. Med fasiten i hånda kan vi slå fast at samtlige har gjennomført med stil. Ikke en eneste utfordring i løpet av uka, og det er faktisk som forventet, mener lederen.

NESTE TUR?
Proppfulle av inntrykk og opplevelser setter nå Gatelaget kursen hjem igjen. Hverdagen både venter og lokker etter ei uke i luksus, hvor ei brødskive med brunost og et glass kald melk står høyt på ønskelista.

Vi har alle hørt om at sola skal skinne på fotballtoppen. Denne uka har bevist at det fortsatt stemmer og at vi kom oss helt til topps. Og vi kom oss til topps sammen, slik ekte Kamerater gjør. 

Ny tur er ikke planlagt ennå, men dette frister veldig til gjentakelse.

TAKK!
Takk til alle som gjorde denne turen mulig! Vi vet hvem dere er og håper dere alle vet at dere har gjort livene til oss alle litt bedre. 

Til dere spillere og ledere: Takk for en fantastisk tur! Sjelden har Kamma-hjertet mitt vært stoltere enn denne uka!

Trener-Kai

 

Kai og Pål oppsummerer oppholdet:


Annonse fra Eliteserien: