- Solid og sterk gjennomføring

VIDEO: HamKam slo Strømmen 2-0 under årets første treningskamp foran 320 tilskuere. Hør hva dagens første målscorer, Kristian Eriksen og hovedtrener, Kjetil Rekdal sier etter kampen:

HamKam - Strømmen 2-0 (2-0);

Scoringer: 1-0 Kristian Eriksen (27`), 2-0 Jonas Enkerud (38`).

HamKam (3-4-3); Lukasz Jarosinski (Andreas Hippe Fagereng,60 min.) - Hasan Kurucay (Halvor Rødølen Opsahl, 60 min.), Steinar Strømnes (Vetle Skjærvik, 60 min.), Rubén Alegre Guerra (Erik O. Krohnstad, 60 min.) - Aleksander Melgalvis (Arne Hopland Ødegård, 60 min.), Morten Bjørlo (Van Za Lian Bawi Hrin, 60 min.), Kristian Lønstad Onsrud (Emil Sildnes, 60 min.), Jo Nymo Matland (Davod Arzani, 60 min.) - Kristian Eriksen (Albert Berisha, 60 min.), Jonas Enkerud (Adakole Benedict Elijah, 60 min.), Benjamin Thoresen Faraas (Jarmund Øyen Kverntuen, 60 min.).

Dommer: Stian Sletner, Rustad IL.

-------------------------

Endelig var det dags for live fotball igjen for rundt 320 skuelystne Hamarsinger. HamKam tok i mot Strømmen på et solfylt Briskeby, hvor 22 mann til enhver tid viste glede fra første spark. Hjemmelaget tok kommandoen fra start og spilte en meget solid kamp gjennom samfulle 90 minutter. Jonas Enkerud var nære på å sende HamKam i ledelsen halvveis ut i omgangen, men styringen strøk utenfor stolpen. Kort tid etter tar Kristian Eriksen med seg Strømmen-forsvaret på et raid fra midtbanestreken som til slutt ender med at han runder backen. Mens alle venter innlegg fra dødlinjen smeller arbeidsjernet til med høyrefoten og den sniker seg inn i nettmaskene mellom beina til Strømmen-keeperen. Flott scoring av høyrekanten.

Aleksander Melgalvis fikk vist frem flere gode kvaliteter fra sin høyre vingback-posisjon. Etter 37 minutter tar han med seg ballen innover i banen og spiller fri 15 år gamle Benjamin Thoresen Faraas som tar i mot ballen og blir felt innenfor straffefeltet. Dommeren dømmer korrekt fordel da Jonas Enkerud plutselig står helt fri med åpent mål. Flisa-kombinasjonen fører til doblet ledelse, med Enkerud som sistemann på ballen.

2-0 blir pauseresultatet på Briskeby. Strømmen gjør flere spillebytter i pausen og melder seg mer med etter hvilen, uten å skape de store sjansene foran Jarosinski i HamKam-buret.

Etter 60 minutter bytter HamKam hele laget, men fortsetter og ha god kontroll på oppgjøret. Mot slutten av oppgjøret var både Adakole Benedict Elijah og Albert Berisha nære på å øke ledelsen ytterligere.

Etter 90 minutter med fotball på Briskeby blåste dommer, Stian Sletner, av kampen med fortjent 2-0 seier til hjemmelaget.