Sølvguttene leverte til gull

Våre gode venner i Ranheim inviterte Kamma til regional turnering denne uka, og guttene fra Hamar fikk en tur og en opplevelse de sent vil glemme. Flott turnering, sju kule kamper, supert hotell, nydelig mat og ikke minst enda flere gode gatelagsvenner.

Annonse:

Spillerne i grønt og hvitt kastet seg rundt da invitasjonen kom for kort tid tilbake. Sjansen til å møte spillere på lag de normalt ikke møter var noe HamKam selvsagt ikke kunne si nei til.

- I utgangspunktet er jo fotball det morsomste vi vet og når vi samtidig kan reise, være sammen et par dag og møte spillere fra andre lag, prøver vi alltid å få det til, sier trener Kai Kristiansen og legger til at turen til Trondheim ble helt perfekt.

UT PÅ TUR
- Vi fikk fylt bussen med 10 spente spillere mandag ettermiddag og reiser hjem med en vanvittig sliten og fornøyd gjeng tirsdag kveld/natt. Dette har vært en tur de fleste kommer til å huske med glede i veldig lang tid, takket være både våre egne spillere og alle andre vi har hatt gleden av å møte på denne turen, sier Kristiansen.

Rent sportslig var turneringen også en fin opplevelse for spillerne fra Hamar. Masse god pasningsfotball, fine mål, morsomme kamper, god stemning mot samtlige og vanvittig mye spilletid - på alle.

KNALLTØFT PROGRAM
- Sju kamper på rekke og rad var beintøft, men gjengen fra Briskeby leverte til gull og tok fortjent med seg en pokal hjem etter finaletapet mot Ranheim, selv om de aller fleste var godt innpå stålet på slutten av turneringen, oppsummerer treneren, som fikk se Kamma hevdet deg godt mot alle, men måtte se seg slått av Ranheim både i puljespillet og finalen.

Slik gikk kampene for Kammas sølvgutter:

  • HamKam - Kristiansund 10-0
  • HamKam - Aalesund 3-0
  • HamKam - Molde 8-0
  • HamKam - Ranheim 0-3
  • HamKam - Rosenborg 3-2

Semifinale

  • HamKam - Rosenborg 3-2 etter straffer

Finale

  • HamKam - Ranheim 0-7

- Det er veldig enkelt å definere hvordan en turnering er kun basert på resultater. Vi skal ikke gå i den fella, men legger likevel ikke skjul på å gjøre det såpass bra er noe vi i HamKam ikke er vant til og spillerne nøt følelsen av å lykkes. Den samme følelsen fikk de fleste da vi tok hva Andreas kalte en fjellfie midt på Dovrefjell og da vi samme kveld nøt en utsøkt middag på Skifer hotell på Oppdal, sier Kristiansen og legger til at en hendelse likevel stakk seg ut som turneringens desiderte høydepunkt.

FOR ET COMEBACK
- Vår gode kantspiller Pål har vært ute etter et komplisert beinbrudd siden turnering på Nadderud 15. mars i år. Nå var han endelig tilbake på banen og avtalen var at Pål skulle ha med fotballskoene i tilfelle han våget å spille litt. Allerede i første kampen mot KBK meldte han seg klar og jaggu scoret han ikke nesten umiddelbart. Den spontane gleden og de store følelsene Pål viste etter å våget å spille kamp igjen var helt magisk og et øyeblikk vi kommer til å huske, sier en beveget lagleder.

Her er gjengen som var med til Trondheim; Kjell, Kim, Andreas, Andre (2), Eirik (6), Etienne (4), Aleksander (2), Rambo (9), Morten, Pål (3). I tillegg scoret Etienne og Eirik i straffekonkurransen mot Rosenborg.

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: