SpareBank 1 Østlandet - hovedsponsor for Hamkam Kvinner Elite

En ny avtale mellom SpareBank 1 Østlandet og HamKam Kvinner Elite er nå klar.

Annonse:
KKM og Mona, Sparbank1, 1600x900.jpg
Katrine Korsgaard Michelsen og Mona Victoria Olafsen

Dette er en avtale som tydelig viser at SpareBank 1 Østlandet er opptatt av å bistå til i utviklingen av kvinnefotballen i vår region. HamKam Kvinner skal være en klubb med bærekraftig vekst og ha en tydelig utvikling, og være en attraktiv samarbeidspartner. Dette ved i fellesskap skape gode prestasjoner på og utenfor Briskeby Stadion. 

HamKam Kvinner passer godt som samarbeidspartnere. Fotball er den største idretten på jentesiden, med over 120.000 aktive jenter i landet. Sammen skal vi arbeide for å fremme like muligheter til jenter og kvinner som ønsker å satse. Det er et samfunnsoppdrag både Sparebank1 Østlandet og vi i HamKam tar på største alvor for spillere i vår region. 

- Vi i SpareBank 1 Østlandet er stolte av å få være med på laget, og å støtte HamKam Kvinner Elite i deres satsning videre og har trua og heier på dere, sier Mona Victoria Olafsen, sponsoransvarlig Innlandet.

Daglig leder i Hamkam Kvinner Elite, Katrine Korsgaard Michelsen, er veldig fornøyd med den 2-årige avtale;

- Vi er glade for å kunne offentliggjøre SpareBank 1 Østlandet som våre hovedsponsor og er sikre på vi er en god match for hverandre som samarbeidspartner, hvor vi deler mange felles verdier.  Vi i Hamkam Kvinner Elite har som ambisjon å bidra til flere jenter og kvinner i innlandet ser muligheten til å kunne bli god i fotball samt drømme om at spille på Briskeby for Innlandets førende kvinnelag. For å få det til er vi avhengig av bra samarbeide med våre samarbeidsklubber samt gode samarbeidspartnere som SpareBank 1 Østlandet, som også ser viktigheten av dette.

Hamkam Kvinner elite ønsker SparBank 1 Østlandet velkommen som Kamerat.

Annonse fra Eliteserien: