sparebank1

Sparebank1 Østlandet er fortsatt kamerat

Sparebank1 Østlandet fortsetter samarbeidet i 2024-sesongen.

Annonse:

SpareBank 1 Østlandet er en viktig støttespiller for HamKam. Nå er kameratforholdet forlenget.

SpareBank 1 Østlandet er begeistret for klubbens Kamerater-profil, og er en god samarbeidspartner for at klubben kan etterleve disse verdiene. Inkludering, åpenhet, samhold og kameratskap er noen stikkord for hva vi ønsker å være - i fellesskap.

Mona Victoria Olafsen i SpareBank 1 Østlandet er strålende fornøyd med å forlenge avtalen.

- Vi er veldig glade for å fortsette samarbeidet. Det skjer mye positivt i og rundt klubben, og det gjøres en god jobb på mange viktige områder både sportslig og i lokalsamfunnet-sosialt. Det er viktig for oss.

Kommersiell leder, Mehran Amundsen-Ansari understreker viktigheten av å ha med en så viktig støttespiller.

- Historisk sett er SpareBank 1 Østlandet en av våre aller viktigste støttespillere som har stått ved klubben i både opp- og nedturer. Vi er veldig glade for at SpareBank 1 Østlandet fortsatt vil være med oss i perioden fremover. Det er en viktig samarbeidspartner som skal pryde nederst på ryggen på drakta og sammen med vårt kamerat-konsept, sier Amundsen-Ansari.

SOFAPATRIOTEN

Sofapatrioten har etter hvert blitt et suksessrikt konsept på flere arenaer i byen. Hver kamp vil to lykkelige supportere få muligheten til å få Briskebys beste plasser - i den blå sofaen over spillertunnellen. 

SAMFUNNSANSVAR GJENNOM AKTIVERING

SpareBank 1 Østlandet inviterer og stiller med billetter som er øremerket til våre samarbeidsklubber. Dette bidrar til økt interesse, og gir flere en mulighet til å se de grønne og hvite heltene sine.

Fremtiden er lys, og dette er et nytt steg videre i et fruktbart og godt samarbeid.

sparebank-ostalndet-logo-til-sponsor_1.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: