Specsavers Hamar klare for sin niende sesong

Specsavers Hamar er en lojal og langsiktig samarbeidspartner for HamKam. Nå har partene blitt enige om en ny kontrakt, og Specsavers Hamar er dermed klare for sin niende Kamma-sesong!

Annonse:

Daglig leder, Erik Rodvang, er en aktiv og konstruktiv samarbeidspartner, som gir klart uttrykk for hva en slik avtale skal inneholde og følges opp.

- Specsavers Hamar har vært med så lenge at det er klokt å notere hvordan vi kan bli enda bedre, sier markedssjef i HamKam, Mehran Amundsen-Ansari.

Avtalen som nå skrives er på nok et år, og i 2019 vil naturligvis Specsavers fortsatt være en del av satsingen rundt A-laget. Imidlertid er det nytt at avtalen også har med seg et samarbeid med gatelaget.

- Sportslig tror vi HamKam vil fortsette å utvikle seg kommende sesong. Personlig har jeg veldig sansen for ansettelsen av Espen Olsen som sportssjef. Der tror jeg klubben har truffet blink, sier Rodvang.

- Når det gjelder gatelaget er det er prosjekt vi setter pris på og noe som blir lagt merke til av langt flere enn de som er genuint opptatt av fotball. Vi i Specsavers Hamar ønsker å bidra til at også dette laget utvikler seg videre, sier den daglig lederen av den flotte og utvidede butikken på MAXI.

- For oss i HamKam er det viktig å ha noen som er lojale, men som samtidig gir oss nyttige og tøffe tilbakemelding på det vi holder på med. Det er slike samarbeid som gjør oss bedre. Ved siden av det er vi glade for at både vår sportslige profil og vårt samfunnsansvar er noe Specsavers Hamar ønsker å være en del av, sier Mehran Amundsen-Ansari.

Vil du bli partner?

Annonse fra Eliteserien: