Spillernes spiller 2018

På bildet ser vi Kristian Lønstad Onsrud feirer ett av sine ni seriemål denne sesongen. På avslutningen ble 24-åringen kåret til spillernes spiller 2018 i sin debut-sesong.

Annonse:

HamKam-gutta, støtteapparatet og spillernes bedre halvdeler møttes søndag kveld til avslutning hos Bowling1 Hamar, hvor det ble et hyggelig lag med Manchester-derbyet på storskjerm. 

Bowling1 Hamar
Bowling1 Hamar

I pausen ble det delt ut en rekke priser - hvor spillernes spiller er den prisen som rangeres høyest. Før helgen stemte gutta på den spilleren de mente har vært HamKams beste denne sesongen. Kristian fikk 13 av 22 stemmer og vant med det soleklart foran neste mann.

Gjøvik-gutten ble fortjent klappet opp på "podiet" for mottakelse av diplom og premien - en jubileumsdrakt!

Som seg hør og bør var det tid for tale. Det ble langt fra det kjente sitatet "å hoppe etter Wirkola" for Kristian når han tok "talerstolen" etter Ole Erik Midtskogen som tidligere hadde fått diplomet for årets målkonge på trening.

- Dette var moro. Jeg setter stor pris på denne utmerkelsen. Jeg kom til HamKam for å utvikle meg videre som fotballspiller. Jeg har ikke angret et sekund på valget jeg tok, talte Lønstad Onsrud til stor applaus i Bowling1 sine lokaler.

På fotballforbundet sine offisielle sider står 24-åringen med tjueni seriekamper, ni mål og en assist. Vi gratulerer Kristian med en god debutsesong og med tittelen - spillernes spiller 2018. 

Vi gleder oss til neste sesong! 

Annonse fra Eliteserien: