- Spillesugen

VIDEO/BILDEGALLERI: Emil Sildnes koste seg på Briskeby mot Gran i går kveld. Snudde kampen med fire målpoeng. Hør hva han og Stig Holmen sa etter kampslutt:

HamKam 2 - Gran 5-2 (1-2);

Briskeby, 2. serierunde

Scoringer: 0-1 Kasper G. Berg (2`), 1-1 Elias Munkelien (6`), 1-2 Kristoffer Dæhlen (34`), 2-2 Jibril Antala Abubakar (54`), 3-2 Benjamin Thoresen Faraas (70`), 4-2 Emil Sildnes (73`), 5-2 Emil Sildnes (83`).

Dommer: Jan Birger Hammerdal, Roterud IL

Gult kort: Elias Munkelien (HamKam 2), Tobias Kolkinn Nerland (Gran)

Rødt kort: Ingen.

HamKam 2 (3-5-2); Lukasz Jarosinski - Arne Westgaard (Hasan Kurucay, 46 min.), Alexander Remy Bjørnhaug, Thorbjørn Kristiansen (Sondre Skogum, 76 min.) - Elias Munkelien, Niklas Rekdal (Emil Sildnes, 46 min.), Arne Hopland Ødegård (Mathias Bråthen, 80 min.), Benjamin Thoresen Faraas (Jonas Rasen, 76 min.), Davod Arzani - Albert Berisha (Farzam Dadras, 46 min.).

-------------------------------

Det ble en brutal start på oppgjøret for rekruttene som fikk kontring og mål i mot allerede etter 1 minutt og 30 sekunder. Elias Munkelien ga svar på tiltale allerede etter seks minutter på et hjørnespark.

Drøye ti minutter før pause var gjestene fra Gran i føringen igjen da et innlegg fra Ole Petter Berget treffer hodet til Kristoffer Dæhlen og sniker seg inn i lengte hjørnet.

Etter pause er det et helt annet HamKam-lag som entrer kunstgresset på Briskeby. Anført av en meget frisk Emil Sildnes snur hjemmelaget opp gjør og vinner kampen 5-2 etter Sildnes-show.

Først assisterer han Jibril Antala Abubakar som setter sitt første mål i HamKam-trøya, før han serverer Benjamin Thoresen Faraas etter en flott kontring. Jibril er sterk i feltet da han vender av forsvaret og skyter ballen i mål. Faraas får en enkel jobb da Sildnes har gjort grovarbeidet etter en strålende kontring.

Etter å ha servert to mål sørget han får de to siste på egenhånd. Først får han ballen på midtbanen, avanserer frem til det er tjue meter igjen til Gran-målet før han fyrer av en markkryper som sniker seg inn i lengste hjørnet.

Kampen siste mål er målet gårsdagens mann er mest fornøyd med. Mottar ballen til venstre inne i sekstenmeteren feltet. 16 meter fra mål vipper han ballen over motstanderen, drar ballen til høyre og avslutter elegant i lengste hjørnet.