Moses mot åpent mål og scorer

Angrepsduoen senket KIL

Oppholdets første kamp ble spilt på La Quinta Football Center tirsdag ettermiddag. Det endte med en 3-1-seier etter mål av Kirkevold og to ganger Mawa:

HamKam - Kongsvinger IL 3-1 (1-0);

Treningskamp, La Quinta Football Center

Scoringer: 1-0 Pål Alexander Kirkevold, straffe (41`), 1-1 Lucas Ravn-Haren (52`), 2-1 Moses Mawa (65`), 3-1 Moses Mawa (90`).

Dommer: Marius Hansen, Grøtta, Malmefjorden IL

Gult kort: Snorre Strand Nilsen (HamKam)

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-5-2); Marcus Sandberg - Halvor Rødølen Opsahl, Luc Mares, Brynjar Ingi Bjarnason - Snorre Strand Nilsen (Gard Simenstad 75), Tore André Sørås (Oliver Kjærgaard 75), William Kurtovic, Kristian Lønstad Onsrud, Vegard Kongsro - Moses Mawa, Pål Alexander kirkevold (Henrik Udahl 81).

----------------

Etter en litt slapp start på kampen, og en brent dobbeltsjanse for de rødkledde fra Glåmdalen fikk Kamma mer tak på oppgjøret. Moses Mawa fikk en scoring annulert for offside etter 18 minutter. Det var bare et forvarsel på hva som var på ferde av hurtigtoget fra Oslo.

I det oppgjøret rundet 40 spilte minutter blir Pål Alexander Kirkevold felt inne i sekstenmeteren. Den fysiske angriperen tar straffesparket selv og banker ballen i garnet bak KILs keeper.

Det ble også pauseresultatet på La Quinta.

Etter pause får plutselig Lucas Ravn-Haren ballen med god plass ute på venstresiden. En elegant lobb som finner veien i lengste hjørnet ble resultatet og utlikningen et faktum kun syv minutter ut i omgang to.

Men grønnbuksene fortsatte og ha god kontroll på oppgjøret. Etter 65 minutter gjør Pål Alexander Kirkevold et godt forarbeid da han finner Moses Mawa snikende inne i feltet. Moses vender om og avslutter umiddelbart med venstrefoten og finner det lengste hjørnet på vakkert vis.

Når kampen bikket over på overtiden ble KIL tildelt et hjørnespark. De sendte opp dagens KIL-keeper, men Kamma vant duellen. Innbytter Henrik Udahl gjør det bra når han får sendt avgårde Moses Mawa i bakrom. Den raske spissen gjorde ingen feil og satte inn sitt andre, og Kammas tredje for kvelden i åpent bur.

Det ble også sluttresultatet. Hør hva Moses Mawa sa etter dagens to nettkjenninger.