Sterk hjemmeseier mot Ull/Kisa

HamKam med en meget solid prestasjon når de avslutter sesongen med å valse over opprykksjagende Ull/Kisa på hjemmebane.

HamKam - Ull/Kisa 3-1 (1-1);

Sesongens siste serierunde spilles i dag. HamKam tar i mot kvalikkjagende Ull/Kisa. Bortelaget ligger på en finfin femteplass før runden og kommer fra en solid 4-1 seier mot Jerv i forrige runde.

HamKam på sin side ligger på en niende plass, hvor det er potensielt 6. plass som topplassering denne sesongen. Men det er en lang vei dit. En sjuende plass er godt innenfor rekkevidde. HamKam kommer fra en sterke 3-1 seier borte mot Sandnes Ulf forrige runde.

1 min: Kampen er i gang.

5 min: Stor sjanse til HamKam. Bolkan Nordli får frispark på seksten meter. Tar det selv. Forsøker seg på en luring under muren. Ivar får tak i ballen foran keeper og avslutter kjapt. En flott benparade av Hagerup sørger for hjørnespark. Ballen heades unna.

9 min: Hjemmelaget har startet oppgjøret veldig bra. Vaagan Moen slår flott inn. Inne i feltet blir Bolkan Nordli 2cm for lav når han nesten når ballen med hodet.

13 min: MÅL! 1-0. HamKam blir tildelt straffespark når Ivar Sollie Rønning blir tatt hardt inne i feltet. Petter Vaagan Moen er som vanlig sikkerheten selv fra ellevemeteren. 1-0.

14 min: Ny god sjanse til hjemmelaget. Ballen havner plutselig i beina til Abu som skyter fra 17 meter. Skudder sniker seg uten for stolpen.

23 min: MÅL! 1-1. Ull/Kisa er effektive. Lars-Jørgen Salvesen er iskald når han først får muligheten. Mottar ballen på hjørnet innenfor sekstenmeterstreken. Curler ballen i lengste hjørnet bak en sjanseløs Jarosinski i HamKam-buret.

25 min: Ny god sjanse til HamKam. Vaagan Moen avslutter med høyrefoten fra 11 meter. Skuddet blir reddet på streken.

44 min: Ivar Sollie Rønning forsøker seg på helvolley fra sju meter. Avslutningen sniker seg over tverrliggeren. God mulighet.

45 min: Lagene går til pause på stillingen 1-1 etter at HamKam tidlig tok ledelsen ved Vaagan Moen. Lars-Jørgen Salvesen utliknet midtveis i omgangen. HamKam med flere gode muligheter, mens Kisa har scoret på omgangens eneste sjanse for bortelaget.

46 min: Vi er i gang igjen.

47 min: Christian Dahle Borchgrevink med omgangens første mulighet. Blir spilt fri på høyresiden av Abu. Alle venter innlegg, men unggutten fra Oslo avslutter overraskende. Hagerup redder og får til slutt kontroll på ballen.

52 min: Ny stor sjanse til HamKam. Simen får ballen på venstresiden, drar seg innover og avslutter flott. Skuddet blir reddet.

70 min: HamKam får en halvsjanse. Kontring. Abu finner Simen på seksten som forsøker å avslutte på første. Skuddet blir blokkert ut til hjørnespark. På det påfølgende hjørnespark får vi nok en kjempemulighet. Simen finner Brotangen som header. Hagerup som har hatt en god dag i buret redder denne også.

72 min: MÅL! 2-1. Det er så fortjent, så fortjent. Og for et spill det er. Spilles flott fotball på venstrekanten og Vaagan Moen flikker ballen ut til Sollie Rønning som sender ballen opp i vinkelen fra sju meter!

75 min: Ny sjanse til HamKam. Abu forsøker et skudd fra sytten meter. Skuddet er svakt og Ivar får kontroll på ballen og avslutter i nettveggen.

79 min: Dobbeltbytte. Truls Jevne Hagen og Sander Eng Strand erstatter Christian Dahle Borchgrevink og Petter Vaagan Moen.

85 min: MÅL! 3-1. HamKam med kveldens tredje mål. Simen Bolkan Nordli banker inn 3-1 fra kort hold. Flott assistert av Nicholas Mickelson.

90 min: Ull/Kisa kommer til sin andre sjanse for kampen. En Kisa-angriper får headet ballen, men over mål. Lukasz hadde kontroll der.

90 min: Kampen er ferdig. HamKam vinner meget fortjent 3-1 mot Ull/Kisa i sesongens siste seriekamp. Vi takker for følge og ønsker hjertelig velkommen tilbake neste sesong.

OBOS-ligaen, serierunde 30

• Briskeby, 952 tilskuere

• HamKam - Ull/Kisa 3-1 (1-1)

• Scoringer: 1-0 Petter Vaagan Moen -straffe (13`), 1-1 Lars-Jørgen Salvesen (23`), 2-1 Ivar Sollie Rønning (72`), 3-1 Simen Bolkan Nordli (85 min.)

• Målsjanser: 10-2

• Dommer: Kim Rune Borgersen, Austad Fotballklubb

• Gult kort: Nikolas Walstad (Ull/Kisa)

• HamKam (4-2-3-1); Lukasz Jarosinski - Christian Dahle Borchgrevink, Lars Brotangen, Rubén Alegre Guerra, Nicholas Mickelson - Peder Nersveen, Markus Solbakken - Abubakar Ibrahim, Simen Bolkan Nordli, Petter Vaagan Moen - Ivar Sollie Rønning

• Innbyttere: Truls Jevne Hagen for Christian Dahle Borchgrevink (79 min.), Sander Eng Strand for Petter Vaagan Moen (79 min.)

• Ubenyttede reserver: Marco Priis Jørgensen, Isac Lidberg, Xander Houtkoop.