Sterk prestasjon hjemme mot serietoeren

HamKams rekruttlag spilte 2-2 hjemme mot et høytflyvende Skjervøy-lag:

HamKam 2 - Skjervøy 2-2 (1-2);

Briskeby, 10. serierunden av Norsk Tipping-ligaen avdeling 6

Scoringer: 1-0 Emil Øverby (2`), 1-1 Ørjan Isaksen Skallebø, straffe (19`), 1-2 Marco Mauno Johannessen (36`), 2-2 Emil Øverby (89`).

Dommer: Batuhan Boyar, Bækkelagets SK

Gult kort: Kasper Nordhagen, Enok Naustdal (HamKam 2), Bjørn-Are Rosanoff Aronsen (Skjervøy)

Rødt kort: Ingen.

HamKam 2 (3-5-2); Kasper Nordhagen - Iver Brodal, Marcus Bretten Eriksen (Linus Odenrud 44), Thorbjørn Kristiansen - Simen Brenden (Marcus Søberg 79), Oskar Stenberg Øien (Markus Østerud 72), Enok Naustdal, Mikkel Gjerdalen (Aleksander Sulland 79), Fabian Lesiamito - Emil Øverby, Alan Cole.

-----------------------------

Hjemmelaget kom godt i gang og tok tak i kula fra start av. Etter to minutters spilletid mottar Emil Øverby ballen inne i feltet. Toppscoreren bruker et touch på ballen før han skyter ballen i nettet via fingertuppene til Skjervøy-keeperen.

Hjemmelaget fortsetter å ha god kontroll på oppgjøret, helt frem til en Skjervøy-spiller blir felt inne i feltet. Ørjan Isaksen Skallebø setter ballen sikkert i mål forbi Kasper Nordhagen i Kamma-buret.

Det unge hjemmelaget klarer å tilrive seg et tidvis overtak igjen også etter scoringen, men uten å finne veien til nettmaskene.

Veien til nettmaskene skulle derimot Marco Mauno Johannessen finne da han kriget inn ledelsen drøye ti minutter før pause.

Det ble også pauseresultatet.

HamKams unggutter fortsetter å spille god fotball også i andre omgangen, og var farlig nære ved et par anledninger da Simen Brenden dro seg fint forbi på høyresiden og forsøkte å finne en medspiller inne i feltet. Begge gangene ble den til slutt klarert av et iherdig Skjervøy-forsvar.

De siste ti minuttene satset Håkon Kristiansen alt, og la om formasjonen. Det skulle gi en nydelig belønning da Emil Øverby ble spilt frekt gjennom med keeper. Fra meget skrått hold avslutter toppscoreren meget godt og presist og er med det toppscorer i ligaen med sine 12 scoringer.

Med det tar begge lag med seg et poeng hver etter dagens oppgjør på Briskeby.