Emil Øverby2

Sterk seier av rekruttene

Emil Øverby (bildet) kjempet og kriget på topp. Det resulterte i to scoringer og en sterk 4-2-seier for rekruttlaget over Elverum mandag kveld:

HamKam 2 - Elverum 4-2 (1-1)

Briskeby, Serierunde 5 av Norsk Tipping-ligaen avdeling 6

Scoringer: 1-0 Emil Øverby (4`), 1-1 Nelsinho (42`), 2-1 Leo Haug Utkilen (50`), 2-2 Nelsinho (56`), 3-2 Emil Øverby (65`), 4-2 Enok Naustdal (73`).

Dommer: Henrik Berg Førde, Jørstadmoen SK

Gult kort: Ishmeal Koroma, Jan Marius Høiby (Elverum)

Rødt kort: Ingen.

HamKam 2 (3-4-3); Kasper Nordhagen - Iver Brodal (Oskar Stenberg Øien 78), Lars Brotangen, Thorbjørn Kristiansen - Fabian Lesiamito, Arne Hopland Ødegård, Enok Naustdal (Henrik Myklebust 78), Jonas Rasen - William Osnes-Ringen, Emil Øverby (Mads Orrhaug Larsen 76), Leo Haug Utkilen (Linus Odenrud 90).

--------------------------

Kamma-rekruttene kom hardt ut i oppgjøret og satte et høyt press. Det ga belønning allerede etter fire minutter da Emil Øverby vinner duellen med keeper og setter ballen i åpent mål fra skrått hold.

Rett før pause utlikninger Nelsinho med en følsom lobb over Kammas sisteskanse.

Etter pause triller hjemmelaget ball i hatt med gjestene fra Elverum og gir ikke fra seg ballen før Elverum må ta avspark etter 50 minutter. Da avsluttet Leo Haug Utkilen et langt angrep med å smelle ballen opp i nettaket på vakkert vis fra åtte meter.

Elverums Nelsinho var spillesugen i dag og viste frem sin målteft også i andre omgang. Kun seks minutter etter ledermålet til Utkilen er Nelsinho på rett sted til rett tid da han stanger inn utliknignen.

Emil Øverby ville ikke være noe dårligere da han blir spilt flott gjennom alene med keeper. Angriperen var iskald og trillet ballen i det lengste hjørnet og sørget for at han også ble to-målscorer mandag kveld.

Enok Naustdal fikk æren av å sette inn kampens siste mål da han tok sats og skjøt fra 22 meter. Ballen fikk en retningsforandring i en Elverums-forsvarer og fant veien i de samme nettmaskene som Emil Øverby fant tidligere i omgangen.