Sterk start sørget for 3 poeng!

HamKam - Ranheim 3-0 (2-0);

Briskeby, 24. serierunde i OBOS-ligaen 2021

Scoringer: 1-0 Aleksander Melgalvis (13`), 2-0 Sam Rogers (20`), 3-0 Emil Sildnes (74`).

Dommer: Ajdin Medic, Trosvik IF

Gult kort: Albert Berisha (HamKam)

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-5-2); Nicholas Hagen - Sam Rogers, Steinar Strømnes, Halvor Rødølen Opsahl - Aleksander Melgalvis, Kristian Eriksen (Niklas Rekdal, 85 min.), Kristian Lønstad Onsrud, Morten Bjørlo (Albert Berisha, 85 min.), Rasmus Lindkvist (Davod Arzani, 33 min,) - Theo Bair (Emil Sildnes, 63 min.), Jonas Enkerud.

---------------

Allerede etter noen sekunder kom kampen første mulighet for hjemmelaget. Kristian Eriksen kommer fri på høyresiden og slår hardt inn foran keeper. Lenes i Ranheim-buret fikk flikket ballen ut til innkast. Og trykket ble på Ranheims banehalvdel.

Aleksander Melgalvis er nære på etter en dødball-variant som blir blokkert ut til et nytt hjørnespark. På det påfølgende hjørnesparket finner Kristian Lønstad Onsrud hodet til Aleksander Melgalvis som stusser ballen på vakkert vis i lengste hjørnet.

Sju minutter senere scorer hjemmelaget på en ny dødball. Denne gangen lar Jonas Enkerud ballen sprette i feltet. På bakerste får Sam Rogers all tid i verden og bredsider ballen i mål via nærmeste stolpe.

Drøye femten minutter før slutt setter Emil Sildnes inn spikeren i kista på et skudd fra 20 meter som Lenes er uheldig og slipper forbi seg og i nettet.

Kjetil Rekdal og Sam Rogers etter 3-0 seieren: