Scoringer: 1-0 Ole Sæter (30`), 1-1 Kristian Eriksen (74`).

Gult kort: Daniel Kvande (Ranheim) , Jo Nymo Matland, Steinar Strømnes (HamKam)

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-4-3); Serigne Mor Mbaye - Jesper Taaje, Steinar Strømnes, Rubén Alegre Guerra - Amin Nouri, Markus Solbakken, Kristian Lønstad Onsrud (Jarmund Øyen Kvernstuen, 79 min.) , Jo Nymo Matland - Kristian Eriksen, Jonas Enkerud, Moses Ebiye.

----------------------------------------

Et hjemmelag på opprykksjakt så lenge ut til å beholde alle poengene, men etter 73 minutter dukket Kristian Eriksen opp!

Hjemmelaget gikk hardt ut fra start, og som det topplaget de er tok de virkelig grep om kampen fra start, men den første store sjansen måtte de vente på i en snau halvtime, da Ole Sæter fikk avslutte fra kort hold, men et HamKam-bein utsatte dagens første scoring.

Utsettelsen var dog bare 2 minutter, da samme mann, Ole Sæter fikk ballen via en HamKam-spiller, og kunne sette ballen i mål med hofta etter 30 spilte minutter.

Like før pause fikk hjemmelaget en ny mulighet til å doble ledelsen, da en våken Reginiussen prøvde å sette ballen i mål fra midtbanen, men forsøket gikk utenfor.

Det ble ingen flere mål i den første omgangen, noe nok hjemmelaget var misfornøyde med etter å ha presset i store deler av omgangen.

Den andre omgangen startet mye bedre for HamKam, og det kunne se ut som Rekdal hadde gitt gutta noen gode ord i pausen.

Kampen bølget mye frem og tilbake, og begge lag måtte passe seg med å gi for mye bakrom. Etter 73 minutter fikk Jo Nymo Matland rom på venstresiden og tid til å slå et perfekt innlegg inn i feltet, og på bakerste stolpe dukket løpsmaskinen Kristian Eriksen opp og stanget inn utligningen!

Like etter var Moses frempå, men Barli i Ranheim-målet reddet forsøket enkelt. Samme mann fikk en ny god mulighet ti minutter før slutt da Enkerud slo en god ball inn, men Barli var nok en gang på rett sted og fikk avverget scoring fra Moses.

På tampen var det to lag som prøvde å få overtaket i kampen, men ingen av lagene lyktes, og det endte dermed 1-1.