Stor glede i mini-turnering

(HamKam - Stabæk 2-1, HamKam - Raufoss 0-6, HamKam - Kongsvinger 1-2): Mandagens turnering i Kongsvinger var akkurat så oppløftende og motiverende som vi hadde håpet. En lang vinter blir straks lettere og snødybden litt mindre når kamptrøyene endelig blir tatt i bruk.

Annonse:

11 spillere var med bussen over skogen til Kongsvinger, hvor vi skulle møte venner fra KIL, Raufoss og Stabæk. Alle lag vi har møtt ved flere anledninger og som alltid gir store sportslige utfordringer.

Mini-turneringen startet mot Stabæk, et lag som alltid spiller god fotball. Denne dagen var lagene omtrent like gode, og gleden var ekte og stor hos Kamma da Floiriana (hovedbildet) på hockeyvis styrte inn seiersmålet noen sekunder før kampen var slutt.

PLAGSOMME LILLE-BRØDRE
Etter den fine åpningen på dagen sørget naboene våre for at Kamma kom ned på jorda igjen. Raufoss gjorde som sist lagene møttes i januar og vant enkelt, før Kongsvinger avgjorde en jevn fight etter pause. 

Dermed endte dagen med en seier og to tap, men enda viktigere var at alle hadde en veldig fin dag og var godt fornøyd med egen innsats både på og utenfor bana.

KLAR FRAMGANG
De tre kampene viste et HamKam-lag i framgang og at vinteren har blitt brukt godt på trening. Gleden over å dra på tur med resten av gjengen var stor og møtet med de andre lagene var som alltid hjertelig - uavhengig av resultat. 

Morsomt var det også at Elias fikk en god opplevelse mellom stengene og spilte riktig fint hele dagen. Plassen i mål er uvant for ham, men splitter nye og litt for store keeper-hansker var åpenbart nok til at redningsprosenten steg betydelig for sisteskansen.

TOMT PÅ TANKEN
De øvrige spillerne løp og kjempet til det var tomt for krefter og da kan ikke en trener på sidelinja kreve særlig mer. De aller fleste fikk vist seg fra sin beste side i løpet av tre fine kamper. humøret var stabilt og positivt og stemningen i bussen hjem var så god som den alltid er når Kamma er på tur.

Disse 11 spilte miniturneringen: Elias, Kim, Andre, Aleksander, Pål, Metkel (1), Etienne (1), Rebecka, Floriana (1), Dawiit og Eirik.

VI SES, FLORIANA
Matchvinneren fra kampen mot Stabæk, Floriana, hadde sine siste kamper for Kamma denne dagen. Kommende helg flytter hun tilbake til Kristiansand og det var skrevet i stjernene at det var nettopp hun som fikk gleden av å avgjøre kampen. Vi er alle kjempestolte og imponerte over utviklingen Floriana har hatt, vi unner henne veldig å komme seg hjem igjen, vi heier intenst på henne og kommer til å savne henne.

Trener-Kai

 

Annonse fra Eliteserien: