Storseier i toppkampen

VIDEO/BILDEGALLERI: Victor Lind (bildet) scoret hattrick før han ble byttet av etter 67 minutter.

HamKam 2 - Kolbu/KK 7-0 (3-0);

Briskeby, 21. serierunden av 4. divisjon 2022

Scoringer: 1-0 Victor Lind (19`), 2-0 Vegard Kongsro (44`), 3-0 Victor Lind (45`), 4-0 Victor Lind (49`), 5-0 Julian Gonstad (52`). 6-0 Julian Gonstad (71`). 7-0 Rilwan Hassan (86`).

Dommer: Pål Riiser Berg, Furnes Fotball

Gult kort: Simen Sønsteby, Stian Hallingstad (Kolbu/KK)

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-5-2); Nicholas Hagen - Fernan Faerron (Jesper Heggelund 80), Markus Nakkim (Kristoffer Ring Voldhagen 46), Thorbjørn Kristiansen - Benjamin Thoresen Faraas, Arne Hopland Ødegård, Enok Naustdal (Leo Utkilen 73), Jonas Rasen (Rilwan Hassan 46), Vegard Kongsro (Kristian Nordbye 67) - Victor Lind (Jonas Rasen 67), Julian Gonstad.

---------------------

Hjemmelaget tok kommandoen fra starten av og styrte store deler av toppkampen på Briskeby. Etter 19 minutter får plutselig Victor Lind all tid i verden da han får ballen etter surr i motstanderens forsvar. Fra tre meter triller han ballen enkelt under Kolbu-keeper.

To raske før pause sørget for en solid ledelse inn til andre omgang. Først spiller Julian Gonstad ballen til Vegard Kongsro som kommer på et flott løp. Alene med keeper bommer han først, men setter sin egen retur.

Kun sekunder senere smeller Victor Lind inn sin andre for kvelnden når han skyter hardt og velpassert fra 25 meter.

Hjemmelaget skulle ikke være noe dårligere i andre omgang. Med to raske mål før pause, så var de to raske målene rett etter hvilen med på å drepe kampen fullstendig.

Spillere, støtteapparat og supporterne hadde omtrent ikke funnet igjen plassene sine før Victor Lind hadde satt inn sitt tredje for dagen. Julian Gonstad blir spilt fri på høyresiden, løper fra forsvaret til Kolbu før han uselvisk spiller ballen langs bakken inn foran mål. Der får dansken en grei jobb med å trille ballen over streken.

Kun minutter senere ønsker Skreia-gutten å være med på ballet selv også. Faraas finner Gonstad i bakrom og unggutten er iskald alene med Kolbu-keeperen.

Tjue minutter før slutt tegner en aktiv angriper seg på scoringslista igjen. Julian mottar ballen på hjørnet av sekstenmeteren av Rilwan Hassan. G16-landslagsspilleren er rolig med ballen og drar av en mann før han kontrollert skrur ballen opp i motsatt kryss med høyrefoten.

Målkalasset stoppet på syv, og Rilwan Hassan ble kveldens siste målscorer. En flott vending med hjelp av hæren fra Benjamin Thoresen Faraas sørger for fri bane mot mål. Han spiller ballen inn til Julian Gonstad som er bedre plassert. Tomålscoreren sklir ballen mot mål, men der er en Kolbu-forsvarer og blokkerer med det som ser ut til å være hånda. Ballen triller ut mot femmeteren hvor Rilwan får en enkel jobb med å banke ballen i nettet over to Kolbu-spillere som ligger fortapt igjen på kunstgresset.