Storseier over KIL G19

HamKam G19 - Kongsvinger G19 4-1 (1-0):

Briskeby, 7. serierunden av G19 Interkrets A

Scoringer: 1-0 Jonathan Castro-Fabàn (12`), 2-0 Jonathan Castro-Fabiàn (52`), 2-1 Oscar Berg Nordstrøm (63`), 3-1 Farzam Dadras, straffe (90`), 4-1 Jonas Rasen (90`).

Dommer: Markus Rotvold, Nordre Land IL

Gult kort: Oskar Stenberg Øien, Mathias Gundersen (HamKam G19), Henrik Fosvold, Martin Astrup (KIL G19).

Rødt kort: Ingen.

HamKam G19 (4-4-2); Mathias Hagen Gundersen - Jesper Heggelund, Julian Høsøien, Oskar Sangnes, Ole Utkilen Smaaskjær - Jonas Rasen, Leo Haug Utkilen, Farzam Dadras, Oskar Stenberg Øien, Emil Øverby, Jonathan Castro-Fabiàn.

--------------------

HamKams juniorer spilte en god første omgang og tok ledelsen allerede etter tolv minutter. Julian Høsøien finner bakrommet perfekt, og løpet til Jonathan Castro-Fabiàn er like godt timet. Alene med keeper er Castro sikker og chipper ballen elegant i nettet bak KIL-keeperen.

Etter pause får HamKam igjen en tidlig nettkjenning. Også denne gangen er Castro og bakrommet en god match. Den hurtige angriperen runder keeper denne gangen og finner veien til de åpne nettmaskene bak en av KILs stoppere.

Oscar Berg Nordstrøm utnytter en feil i Kamma-forsvaret og reduserer med drøye halvtimen igjen å spille, men det skulle vise seg å være et trøstemål.

Rett før kampen går inn i overtiden dømmer Markus Rotvold straffespark til HamKam etter at Jonas Rasen ble felt inne i feltet. Farzam Dadras var sikker fra 11-metersmerket og satte kula i nettet.

Noen minutter senere inn i overtiden får hjemmelaget et frispark på 19 meter. Jonas Rasen fyrer av og treffer vinkelen og sørger for 4-1 seier over KIL G19.