Stortap på hjemmebane for G19

VIDEO/BILDEGALLERI: Etter en målløs første omgang ble det skikkelig Hawai-ball på Briskeby etter pause. De fremmøtte ble tildelt 7 scoringer. Dessverre kom flesteparten til gjestene:

HamKam G19 - Stabæk G19 2-5 (0-0);

Briskeby, 3. serierunde G19 Interkrets A

Scoringer: 0-1 Sebastian Olderheim (54`), 1-1 Emil Nordeng (68`), 1-2 Oskar Spiten-Nysæter (75`), 1-3 Markus Lennart Seim-Monsen (80`), 1-4 Oskar Spiten-Nysæter  (85`), 1-5 Markus Lennart Seim-Monsen (87`), 2-5 Kalle Nikolay Johnsen (89`).

Dommer: Marcin Jaskolski, Storhamar Fotball

Gult kort: Fillip Jenssen Riise, Axel Finlay Dalslaaen, Edgar Arvid Opsahl (Stabæk G19)

Rødt kort: Ingen.

HamKam (4-4-2); Mathias Hagen Gundersen - Jesper Heggelund, Iver Brodal, Julian Høsøien, Hassan Suhail - Ole Utkilen Smaaskjær (Mio Fagerhus, 63 min.), Leo Haug Utkilen, Oskar Stenberg Øien (Fawzi Nasser, 46 min.), Fredrik Rasmussen-Dalen (Kalle Nikolay Johnsen, 63 min.) - Jonathan Castro Fabian (Emil Øverby, 46 min.), Olve Stenersen (Emil Nordeng,46 min.).

-------------------

En målløs første omgang hvor hjemmelaget har to-tre store sjanser til å avgjøre, uten å klare å sette ballen i Stabæk-buret.

Andre omgangen startet bra for hjemmelaget som fortsatte å jakte scoringer og burde satt et par til før Stabæk åpner dagens målkonto. Et skudd fra 17 meter endrer retning i en HamKam-forsvarer og smyger seg inn i hjørnet.

Ti minutter senere utlikner HamKam fortjent da Fawzi Nasser er iskald alene med keeper. Drar med seg keeperen ut og triller ballen inn til Emil Nordeng som bredsider ballen i nettet.

I det 75 minutter tar Stabæk igjen ledelsen, mot spillets gang. De neste 12 minuttene slipper hjemmelaget inn 3 mål til på slurv.

Da blir Kalle Nikolay Johnsen sitt debutmål kun et trøstemål. Hassan Suhail slår en god dødball som finner veien til debutanten som header ballen flott i mål.