Strande: - Bra kamp av oss

VIDEO/BILDEGALLERI: HamKam 2 spilte i går treningskamp hjemme mot Kongsvinger 2. Det ble en solid gjennomføring og endte med 5-2 seier. Hør hva Chris Twiddy og Kristian Strande sa etter kampen:

HamKam 2 - Kongsvinger 2 5-2 (3-2);

HamKam (4-4-2); Andreas Hippe Fagereng - William Mikalsen (Olav Hermansen, 46 min.), Kristian Strande (K), Davod Arzani, Sander Eng Strand - Ahmed Daghim, Van Za Lian Bawi Hrin (Thomas Borza, 61 min.), Erik O. Krohnstad, Emil Sildnes (Elias Munkelien, 46 min.) - Farzam Dadras (Andreas Strandlie, 61 min.), Jarmund Øyen Kvernstuen.

Scoringer: 1-0 Ahmed Daghim (7`), 1-1 straffe (18`), 2-1 Jarmund Øyen Kvernstuen (22`), 3-1 Kristian Strande (41`), 3-2 (43`), 4-2 Ahmed Daghim (59`), 5-2 Andreas Strandlie (79`).

----------------------------------------------------------

HamKam-rekruttene fikk en god start på kampen da Ahmed Daghim curler ballen i det lengste hjørnet fra tjue meter allerede etter 7 minutter spilt. Ti minutter senere peker dommer Grundt på straffemerket i HamKams sekstenmeter og Kongsvinger utlikner fra ellevemeteren.

Det tok kun fire minutter før HamKam igjen var i ledelsen. Jarmund Øyen Kvernstuen er sikker fra ellevemeter da HamKam også blir tildelt straffespark etter en hands etter innlegg fra Sander Eng Strand. 2-1.

Det skulle komme to mål til før pause.Først etter 41 minutter da Erik O. Krohnstad slår et hjørnespark fra venste. Innoverskrudd på bakerste. Der står kaptein Strande alene og header den inn i nærmeste hjørnet fra 13 meter. Kongsvinger fikk en redusering minuttet før pause da en av KIL-ungguttene smeller til på frispark fra 23 meter og forbi en sjanseløs Fagereng i HamKam-buret.

Etter fem mål i første omgang ble andre omgangen en mindre effektiv affære. Men hjemmelaget skulle stikke av med to mål og null baklengs. Først scorer Ahmed Daghim etter 59 minutter. Van Za Lian Bawi Hrin driller av tre mann ute på HamKams venstreside, inne i sekstenmeteren, drar seg fint ut til dødlinja før han spiller førtifem grader ut, forbi keeperen som er utspilt, før Ahmed Daghim enkelt kan bredside ballen i det åpne buret.

Andreas Strandlie får æren av å fastsette sluttresultatet til 5-2 da han på elegant tar ned ballen med et silkemykt touch i bakrom etter en strålende bakromsball fra Kristian Strande. Kristian slår en crosser fra egen seksten, mens Andreas løper inn i bakrom. Nydelig medtak, og pang i kassa på et touch. Nydelig scoring.