Strømmes24 forlenger avtalen

Strømmes24, tidligere Briskeby Media, forlenger samarbeidet med HamKam Fotball:

Annonse:

Briskeby Media AS startet opp i 1990, for 25 år siden. Nå har selskapet byttet navn to ganger siden dem ble kjøpt opp for to år siden. Først Office 24 Briskeby Media AS og nå fra 1.januar.2024 byttet dem navn til Strømmes24 AS. Strømmes24 har nå drøyt 120 ansatte.

- Vi satser videre på en ny og større avtale med HamKam Fotball Elite. Vi har vært samarbeidspartner i mange år og mener det er riktig å utvide samarbeidet og utviklingen i klubben, forteller Stein Kollshaugen før han legger til.

- Totalt har vi levert ca. 24.000 artikler siden KAMERAT-konseptet ble lansert høsten 2020.

Strømmes24 har som nevnt bidratt med Kamerater-tøy siden oppstarten i 2020. Stein Kollshaugen utdyper:

- Vi har levert alle supporter-produktene til klubben og med KAMERAT-konseptet som har slått an og vært meget positivt, tror og håper vi det fortsatt blir spennende oppgaver rundt dette og resten av klubben.

Frederik Garshol er mannen som har holdt tak i Kamerater-konseptet og også av den grunn hatt den daglige kontakten med Stein Kollshaugen og Strømmes24.

- Vi er veldig glade for å fortsette det gode samarbeidet med far og sønn Kollshaugen og gjengen hos Briskeby Media, nå Strømmes24, innleder Garshol før han legger til.

- De har vært en stor bidragsyter og ytt særdeles god service siden vi lanserte Kamerater-kolleksjonen høsten 2020. Det har vært en herlig reise så langt, og det å se flere tusen HamKam supportere kle seg i Kamerater-klær med stolthet både på kamp og i hverdagen, gjør en varm om hjertet.

Her forteller Frederik også litt om samarbeidet og hvor mye som har blitt solgt i HamKam shopen siden oppstarten:

- Det er helt rått at vi bare siden høsten 2020 har solgt snart 25.000 supporter-artikler, hvor Kamerater definitivt er bestselgeren på både t-shirts, gensere og hoodies m.m

- Når man må håndtere så mange varer og bestillinger, er det godt å ha en solid støttespiller som yter god service hele veien, slik Kollshaugen og co har gjort og vil gjøre også de neste 2 årene.

Strømmes24-2.jpg
William Kurtovic og Arne Hopland Ødegård viser stolt frem noen av produktene.

 

Annonse fra Eliteserien: