Taaje: - Utrolig takknemlig

Jesper Taaje (23) har valgt å si opp kontrakten for å fullføre skolegangen:

Hallingdølen ønsket å fullføre skolen og har fått innvilget sitt ønske. Hans bachelor i fysisk aktivitet og ernæring ved høyskolen Kristiania fullføres i sommer. Dette krever mye hard jobbing og fremmøte på skolen. Det gjør det utfordrende å gjennomføre sammen med fotball på dagtid.

Den høyreiste midtstopperen er glad for at han valgte HamKam i fjor høst:

- Det har vært en sykt kul høst i HamKam. Veldig kult å få være en del av den oppturen vi hadde. Det var utrolig god stemning hele høsten, innleder 23-åringen før han trekker frem gleden av å ha spilt foran BriskebyBanden.

- Det var skikkelig kult å spille foran BriskebyBanden, som til og med mot Åsane med tjue stykk på tribunen klarte å lage bra liv. 

Selv om han nå valgte skoleveien legger han ikke skjul på at han kanskje ser for seg en retur i fremtiden:

- Selvfølgelig står HamKam langt fremme i køen, men det får vi ta når den tid kommer. Jeg håper inderlig at klubben stabiliserer seg helt i toppen i 2021. HamKam er en klubb som fortjener å være i den øverste divisjonen, fortsetter Taaje.

- Dessverre ble det sånn at skolegangen gikk foran denne gangen, men det går fort til sommeren, så får vi se da. Jeg er utrolig takknemlig for å ha vært en del av denne fine klubben, og ønsker masse lykke til med sesongen! 

Annonse fra Obos-ligaen: