Takk for innsatsen, Julian

Julian Dunn har reist hjem til Canada og signert for Halifax Wanderers FC:

Annonse:

Etter at Julian Dunn skadet kneet i bortekampen mot Viking i den 8.serierunden i 2022-sesongen har Canadieren jobbet hardt for å komme tilbake på banen. I treningskampen mot Skeid i slutten av Januar 2024 var den robuste midtstopperen endelig tilbake på banen.

Etter at kontrakten gikk ut ved nyttår har Julian fått trent seg opp igjen og fått vist seg frem i kamp mot Skeid, Raufoss og Fredericia før han nå har reist hjem til Canada. Jakob Michelsen er takknemlig for innsatsen Julian har lagt ned mens han har vært på Hamar.

- Julian er en fin gutt, både på og utenfor banen. Dessverre ble han skadet tidlig i sin Kamma-karriere, men han har vist god karakter og kjempet knallhardt for å komme tilbake på banen. Derfor var det ekstra deilig å se han spille treningskampene tidligere i vinter og at han endelig er tilbake på banen, forteller Jakob Michelsen med stor takknemlighet før han ønsker Julian lykke til.

- Vi er glade for å kunne hjelpe Julian tilbake på banen og nå ønsker vi han masse lykke til og alt det beste videre i hans karriere som fotballspiller, avslutter Jakob til hamkam.no.

HamKam Fotball ønsker å takke Julian for innsatsen og ønsker masse lykke til i fremtiden.

Annonse fra Eliteserien: