Tap i årets siste kamp

Lillestrøm SK - HamKam 3-1 (1-1);

Åråsen stadion, serierunde 30 av Eliteserien 2022

Scoringer: 0-1 Kristian Lønstad Onsrud (11`), 1-1 Thomas Lehne Olsen (22`), 2-1 Akor Adams (56`), 3-1 Vetle Dragsnes (80`).

Dommer: Marius Hansen Grøtta, Malmefjorden IL

Gult kort: Thomas Lehne Olsen (Lillestrøm), Hasan Kurucay (HamKam)

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-5-2); Lars Larsson Jendal - Halvor Rødølen Opsahl (Eduards Daskevics 80), Hasan Kurucay, Markus Nakkim - Aleksander Melgalvis, Emil Sildnes (Rilwan Hassan 67), Fredrik Sjølstad (Kobe Hernandez-Foster 80), Kristian Lønstad Onsrud, Vegard Kongsro - Jonas Enkerud (Benjamin Thoresen Faraas 67), Marcus Pedersen (Pål Alexander Kirkevold 51).

-----------------

HamKam startet oppgjøret på Åråsen bra, og det var langt fra ufortjent da Kristian Lønstad Onsrud smelte inn kveldens første mål. Et fantastisk angrep ble avsluttet av Gjøvik-gutten. Aleksander Melgalvis slår et hardt og flatt innlegg fra høyresiden, Marcus Pedersen legger ballen ut til Onsrud som klemmer til med venstrefoten. Rett i nettet.

Drøye ti minutter senere utlkner hjemmelaget. Tidligere HamKam-spiller og modøl er siste gulkledde på ballen. Ibrahimaj slår inn og finner Lillestrøms nummer ti helt alene inne i feltet. Lehne Olsen header ballen i mål fra fem meter.

HamKam starter også andre omgangen godt, og burde kanskje ledet 2-1 allerede 30 sekunder ut i omgangen. Dessverre blir avslutningen til Kongsro blokkert og påfølgende hjørnespark klarert etter klabb og babb inne i feltet.

Akor Adams kommer plutselig alene med keeper etter en offensiv dødball fra bortelaget. Den hurtige angriperen satte ballen i nettet forbi Lars Jendal i Kamma-buret.

Vetle Dragsnes scorer kveldens siste mål da han header ballen i en høy bue over en sjanseløs Kamma-keeper.