Tap mot Raufoss i hallen

Det endte med 3-0 tap borte mot Raufoss i tredje siste kamp før seriestarten:

Raufoss - HamKam 3-0 (1-0);

Raufoss Industripark storhall, treningskamp

Scoringer: 1-0 Markus Johnsgård (32`), 2-0 Andreas Helmersen (46`), 3-0 Sivert Westerlund (59`).

Dommer: Tommy Frydenlund, SK Gjøvik/Lyn

Gult kort: Ingen.

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-4-3); Lars Larsson Jendal - Brynjar Ingi Bjarnason, Fredrik Sjølstad, Vegard Kongsro - Jens Martin Gammelby, Tore André Sørås (Oliver Kjærgaard 66), Kristian Lønstad Onsrud (William Kurtovic 83), Aleksander Melgalvis - Jonas Enkerud (Duarte Moreira 66), Pål Alexander Kirkevold (Kobe Hernandez-Foster 66), Henrik Udahl.

---------------------

HamKam startet kampen friskt og hadde to store muligheter til å ta ledelsen allerede før tre minutter var spilt. Bortelaget fortsatte å styre kampen og jakte ledermålet. Men etter 32 minutter satte Markus Johnsgård pannebrasken til et hjørnespark og fant veien til nettmaskene.

Det sørget for at hjemmelaget gikk til garderobene med 1-0-ledelse. Andreas Helmersen sørget for en drømmestart for hjemmelaget da han satte inn 2-0 sekunder ut i andre omgang.

Sivert Westerlund fikk godt treff fra utsiden av sekstenmeteren og via stolpen i nettet bak en sjanseløs Jendal i Kammaburet.

Henrik Udahl, Kobe Hernandez-Foster og Duarte Moreira har hver sin gode mulighet til å score den siste halvtimen, men Lauvli i Raufoss-buret sto i veien for alle avslutningene og sørget for at bortelaget aldri fikk satt inn en sluttspurt i oppgjøret.