Tap mot Sarpsborg 08 etter ledelse til pause

VIDEO/BILDEGALLERI: Det var et lag med mer tenning og engasjement som viste seg frem i LSK Hallen fredag kveld:

HamKam - Sarpsborg 08 1-2 (1-0);

Treningskamp, LSK Hallen

Scoringer: 1-0 Kristian Lønstad Onsrud (40`), 1-1 Victor Torp (55`), 1-2 Martin Høyland (61`).

Dommer: Ali Al-Hatem, Skreia IL

Gult kort: Vegard Kongsro, Fredrik Sjølstad (HamKam)

Rødt kort: Ingen:

HamKam (3-5-2); Lars Larsson Jendal (Nicholas Hagen 46) - Halvor Rødølen Opsahl (Kristoffer Ring Voldhagen 61), Fredrik Sjølstad (Lars Brotangen 61), Vegard Kongsro - Trace Murray (Jonas Rasen 46), Tore André Sørås (Leo Utkilen 61), Kobe Hernandez-Foster (Arne Hopland Ødegård 61), Kristian Lønstad Onsrud (Benjamin Thoresen Faraas 46), Aleksander Melgalvis (Kristian Nordbye 61) - Jonas Enkerud (Magnus Nilsen 75), Henrik Udahl (Julian Gonstad 61).

------------------

HamKam tok sats og føyk ut av startblokkene fra første fløytelyd. Hjemmelaget satte press på de blåkledde Sarpsborg-gutta og kom til flere innlegg og offensive dødballer. Sarpsborg skaper noen farligheter de gangene de er fremover, men Lars Jendal og forsvaret har god kontroll på det som kommer. Anders Kristiansen i Sarpsborg-buret rydder også unna det som kommer hans vei.

Men etter 40 minutter åpner Kristian Lønstad Onsrud årets målkonto på vakkert vis. Et oppspill vinnes av Henrik Udahl, før Tore Sørås finner Lønstad Onsrud på løp gjennom på lekkert vis. Gjøvik-gutten er iskald alene med keeper og setter ballen i mål under årets første kamp for hans del.

Ti minutter etter pause scorer bortelaget to raske mål. Først Victor Torp på et skudd fra 18 meter før Martin Høyland sender gjestene i ledelsen kort tid senere etter en dødball.

Begge lag gjør flere bytter underveis i kampen, og det skjer ikke stort å skrive hjem om den siste halvtimen.