Tap på hjemmebane for G19

HamKam G19 - Bærum G19 0-4 (0-3);

Briskeby, 4. serierunde Interkrets A

Scoringer: 0-1 Oskar Ihlen, straffe (9`), 0-2 Oskar Ihlen (15`), 0-3 Max Benjamin Myrmo (44`), 0-4 Simon Lilleholt Klevberg (63`).

Dommer: Tommy Frydenlund, SK Gjøvik-Lyn

Gult kort: Ingen.

Rødt kort: Ingen.

HamKam G19 (4-4-2); Tobias Hummelvoll - Petter Skar, Alexander Remy Bjørnhaug (Kristoffer Ring Voldhagen, 46 min.), Arne Westgaard, Hassan Suhail - Jonas Rasen, Thomas Borza, Leo Utkilen (Oskar Sangnes, 46 min.), Ismaciil Sulub - Michael Farmen, Julian Gonstad.

----------------------

HamKams unggutter trillet ball fra start av og hadde mye ball, men det ble ingen målsjanset ut av det. I det niende spilleminutt ble Bærum tildelt straffespark som Oskar Ihlen satte sikkert i hjørnet.

Kun seks minutter senere satte Oskar Ihlen inn sitt andre for dagen og sørget for en tung start for hjemmelaget.

Et minutt før pause økte Max Benjamin Myrmo til 3-0 før Julian Gonstad fikk HamKams første sjanse for kvelden. Den strøk stolpen på feil side og dommer Tommy Frydenlund blåste av første omgang.

HamKam kommer bedre ut til andre omgang, men sliter fortsatte med å skape sjanser. Simon Lilleholt Klevberg får muligheten fra 20 meter på et frispark i det sekstitredje minutt og fyrer av. Den går via muren og finter ut Tobias Hummelvoll i HamKam-buret og fastsetter sluttresultatet til 0-4.