- Tar med oss det vi har lært

Tom Dent og Morten Bjørlo ønsker å bygge videre på forrige helgs gode opplevelse hjemme på Briskeby når Tromsø og Alfheim er neste destinasjon:

Annonse:

Søndag klokken 18.00 gjester vi Alfheim og Tromsø IL til Eliteseriens andre serierunde. Tom Dent gleder seg til ny kamp.

- Gutta er klare. Vi tar med oss en positiv opplevelse fra forrige kamp og gleder oss, innleder Tom Dent kort tid før avreise.

Det var flere både i trenerteamet og spillertroppen som fikk sin Eliteserie- og HamKam-debut i forrige kamp.

- Det er godt å få den kampen ut av av veien. Nå tar vi med oss det vi har lært og hva vi er gode på. Det starter i morgen, fortsetter assistenten.

Tromsø er kjent som et spillende lag som har mye ball i oppgjørene. Tom Dent ser frem til utfordringen:

- De er gode med ballen. Samtidig er vi gode uten ball, så dette blir en god utfordring for oss. Vi må ta de sjansene vi får. Vi har kvalitetene i troppen til det, sier Tom Dent.

Morten Bjørlo var en av de som fikk sin debut i Eliteserien forrige helg. Det var en stor opplevelse for rogalendingen.

- Det var magisk. En deilig følelse å gå ut på en fullsatt Briskeby. Jeg fikk frysninger når jeg så hvor mye folk og to så gode supporterskarer, forteller Morten Bjørlo etter ukens siste trening.

Å spille Eliteserien er noe Morten har jobbet lenge mot. Endelig fikk han kjenne på den følelsen.

- jeg føler jeg kom godt i fra det, det var kjekt å få prøve seg på det nivået endelig. Det er jo dette jeg har jobber for i så mange år. Så har jeg selvfølgelig mer å gå på. Det må jeg vise de kommende kampene.

Nå ser den løpsterke midtbanespilleren frem til å møte Tromsø.

- Det blir en tøff kamp. Alltid tøft å komme til Alfheim. De har et spennende lag som vil ha ballen mye, så må vi gjøre de tingene vi er gode på. Forhåpentligvis kan det være godt nok for å ta med seg tre poeng i morgen.

Tromsø - HamKam på Alfheim klokken 18.00 søndag. Kampen ser du på Discovery+ eller TV2 Play.

Se hele intervjuet her:


 

Annonse fra Eliteserien: