Kristian Lønstad Onsrud og Pål Alexander Kirkevold

To mål og to strafferedninger sørget for seier

Pål Alexander Kirkevold og Kristian Lønstad Onsrud sørget for seier til Kameratene i den andre og siste kampen i Tyrkia før hjemreisen i kveld.

HamKam - Lyngby 2-1 (1-0);

Treningskamp under treningsleiren i Tyrkia

Scoringer: 1-0 Kristian Lønstad Onsrud (31`), 2-0 Pål Alexander Kirkevold, straffe (55`), 2-1 Marcel Romer, straffe (90+3`).

Gult kort: Tochi Chukwuani (Lyngby)

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-4-3); Marcus Sandberg - Halvor Rødølen Opsahl, John Olav Norheim, Brynjar Ingi Bjarnason (Julian Dunn 62) - Snorre Strand Nisen (Kasper Alfei Sæbø 81), William Kurtovic, Kristian Lønstad Onsrud (Gard Simenstad 72), Vidar Ari Jónsson (Vegard Kongsro 62) - Moses Mawa (Julian Gonstad 72), Pål Alexander Kirkevold (Henrik Udahl 72), Oliver Kjærgaard.

-------------------------

HamKam spilte en solid og god første omgang i den siste treningskampen på Tyrkisk jord. De kunne gå til pause med en fortjent ledelse.

Det hele startet allerede etter drøye ti minutter. Godt HamKam spill finner til slutt Moses som avslutter godt, men Lyngby-keeperen redder minst like bra. En Lyngby-forsvarer kommer først på returen og spiller ballen ut til hjørnespark.

Etter drøye kvarteret får både Kristian Lønstad Onsrud og William Kurtovic begge hver sin mulighet da Kamma peprer Lyngby-forsvaret. De rødkledde danskene fikk rensket begge skuddene. Det siste skuddet gikk via en forsvarer og ut til hjørnespark, nok en gang uten resultat.

27 minutter ut i første omgang gjør Kristian Lønstad Onsrud det bare han kan. Han trikser ballen inn i sekstenmeter før han smeller til på helvolley. Skuddet er hardt og godt, men Lyngby-keeper slenger seg og redder godt. Keeper får til slutt fanget sin egen retur.

Alle gode ting er tre for Lønstad Onsrud. William Kurtovic skrur inn et frispark fra venstresiden. En Lyngby-forsvarer header ballen ut av feltet. På tjue meter står Kristian Lønstad Onsrud. Gjøvik-gutten demper ballen, legger den til rette før han svinger ballen elegant bort i lengste hjørnet med sin presise venstrefot.

Det betydde at de hvite og grønne kameratene kunne gå til pause med en fortjent 1-0-ledelse.

Ti minutter ut i andre omgang setter Pål Alexander Kirkevold inn 2-0 fra straffemerket etter at Oliver Kjærgaard ble dyttet over ende på vei inn i sekstenmeteren.

Etter drøye timen av oppgjøret er det Kirkevold-show i Tyrkia. Først slår han et strøkent og teknisk vanskelig innlegg som finner Moses. Dessverre var sistnevnte uheldig med touchen og mister ballen. Kort tid etter vinner HamKam tilbake ballen og Pål Alexander Kirkevold runder både en, to og tre spillere ute på venstresiden før han drar seg innover banen og avslutter med høyrefoten. Skuddet sniker seg utenfor den lengste stolpen.

Etter 62 minutter kommer Vegard Kongsro og Julian Dunn for Vidar Ari Jónsson og Brynjar Ingi Bjarnason.

72 minutter ut i oppgjøret foretar Kamma flere bytter. Gard Simenstad, Henrik Udahl og Julian Gonstad erstatter Kristian Lønstad Onsrud, Pål Alexander Kirkevold og Moses Mawa.

Med ni minutter igjen på kampuret kommer Kasper Alfei Sæbø inn for Snorre Strand Nilsen. Da tar Kasper den sentrale midtbaneposisjonen mens Gard Simenstad som har spilt sentralt etter han kom inn går ut på sin vante høyreback.

Etter 84 minutter får Lyngby sin første målsjanse for kampen. Fra straffemerket skyter Sævar Magnusson hardt ned mot korteste hjørnet. Der ligger Marcus Sandberg så lang han er og redder straffesparket samtidig som har får slått returen ut av farlig posisjon. Godt keeperspill av svensken.

I det 88. spilleminutt får Lyngby sin andre målsjanse. Også denne gangen fra straffemerket. Også denne gangen redder Marcus Sandberg. Denne gangen en dårlig straffe av Lyngby-spilleren.

Tre minutter på overtid får Lyngby sin tredje mulighet fra krittmerket. Alle gode ting ble tre for danskene. Marcel Romer satte straffen, selv om Marcus Sandberg var nære på å redde også den.

Det ble det siste sparket på ballen før dagens dommer blåste av kampen.

Etter scoringer av Pål Alexander Kirkevold og Kristian Lønstad Onsrud, og to strafferedninger av Marcus Sandberg sørget for 2-1-seier mot det Tyrkiske superliga-laget.