Tobias Hammer Svendsen klar for HamKam

20-åringen som allerede har fire sesonger i Molde FK kommer på en permanent overgang til HamKam som i første omgang rekker ut 2020-sesongen:

Tobias Svendsen har gått gradene i Molde FK og fikk sin første a-lagskontrakt allerede som 16-åring. I løpet av denne perioden har han vært utleid til Haugseund, Sandefjord og Nest Sotra (nå Øygarden). Den unge kantspilleren står med 16 eliteseriekamper og 51 kamper med flagget på brystet for aldersbestemte landslag. Senest sommeren 2019 spilte han U20 VM.

Det er flere norske klubber som har vært ute etter tjenestene til moldenseren. Espen Olsen er glad for at han valgte HamKam:

- Jeg er veldig glad for at Tobias valgte oss. Vi forsøkte å hente han allerede før vi dro til Marbella. Derfor er jeg glad det har ordnet seg nå, innleder hovedtrener og sportssjef Olsen før han ønsker å takke Molde for samarbeidet:

- Jeg ønsker å takke Molde for en god dialog underveis. 

Espen Olsen er sikker på at unggutten vil forsterke HamKam:

- At vi allerede har Ranmark og Strande i troppen gjorde nok valget lettere for Tobias. I tillegg kjenner han Geir (Frigård) godt fra aldersbestemte landslag. 

- I Tobias får vi en offensiv spiller som er ulik i spillestilen enn de vi allerede har i troppen. Han vil passe godt inn i gruppa og være en solid forsterkning som kan bekle alle de offensive posisjonene, avslutter Espen Olsen.

Vi ønsker Tobias velkommen til Hamar og HamKam. Intervju med hovedpersonen selv kommer i løpet av mandag.

Tobias Hammer Svendsen

  • Født: 31. august 1999 (20 år)

  • Tidligere klubber: Molde FK, Nest Sotra, Sandefjord, Haugesund

  • Aldersbestemte landslag: 51 kamper

  • Aktuelt: Klar for HamKam ut 2020-sesongen

Annonse fra Obos-ligaen: