Tom Dent forlenger kontrakten

Tom Dent har satt sin underskrift på kontrakten som sørger for at han er Jakob Michelsens høyrehånd også kommende sesong:

Annonse:

Før Eliteserie-comebacket 2022 signerte HamKam Jakob Michelsen som hovedtrener. Etter at Jakob hadde sondert markedet etter hvem han ønsket å ha med seg i trenerteamet var det Tom Dent som sto øverst på ønskelisten. Den unge engelskmannen var trener for Stjørdals Blink den gangen og takket ja til å være med HamKam opp til Eliteserien

Nå, etter ha beholdt Eliteseriekontrakten 2 sesonger på rad har han forlenget kontrakten som binder han til Kamma ut kommende sesong.

- De 2 første sesongene har vært en flott reise hvor vi overlevde Eliteserien i 2022 og forbedret poeng og plassering i 2023. Jeg føler vi tok gode steg både på og utenfor banen, innleder Tom Dent som foreløpig ferierer i Hamar.

- Det føles som vi hører hjemme i Eliteserien nå, med den spennende delen med at vi fortsatt har mye å bygge videre på. Det er en av grunnene til at jeg er så glad for å være en del av HamKam, og jeg ser frem til å fortsette dette med Jakob som styrer skipet.

I løpet av disse sesongene har Tom fått et godt forhold til supporterne som reiser rundt og støtter laget i med- og motgang.

- Jeg tror supporterne alltid setter pris på en forbindelse med klubben, og jeg har vært veldig heldig å danne et godt forhold til fansen. De er flotte som reiser Norge rundt, selv om vi ikke alltid er perfekte på banen, har de stått støtt og støttet oss hele veien, fortsetter engelskmannen.

- Høydepunktet mitt må være Rosenborg-kampen både spillet på banen og støtten på tribunene.

Nå ser Tom frem til å komme i gang igjen med 2024 og har selvfølgelig satt seg en plan med forlengelsen.

- Nå har vi bygget et veldig godt grunnlag i og rundt klubben. Den gode prestasjonen mot Molde i siste seriekamp viser det. Men vi skal ikke lene oss på det, og vi har nok en viktig forsesong foran oss hvor vi skal fortsette og forbedre oss og bli bedre. Men først skal vi ta oss en velfortjent feire. Vi gleder oss til ny sesong, avslutter Tom Dent til hamkam.no.

Annonse fra Eliteserien: