Tom J er endelig tilbake på treningsfeltet

Endelig er Tom Jacobsen tilbake der han trives aller best: På Briskeby - i treningsdress - smilende og til de grader til stede for spillerne han trener. Denne gangen er det gutta og jentene på Gatelaget som blir inspirert, motivert og trent av Kamma-legenden.

- Dette ser bra ut. Jeg har gledet meg veldig til å være med dere og jeg tror dette kan bli jævlig morsomt, var åpningen Tom J hadde på sin første trening med laget tirsdag 6. april.

Deretter var det koronavennlige øvelser som stod på programmet og kjeften til Jacobsen stod naturligvis ikke stille. Beskjeder, kommentarer og kommandoer kommer på rekke og rad, og spillerne på Gatelaget liker det de hører.

- Det er altfor tidlig å trekke noen konklusjoner, men vi kan slå fast at frammøtet på treningene har gått opp etter Tom startet, humrer lagets selvutnevnte manager, Kai Kristiansen.

Tom J gir Lars en leksjon i forsvarsspill. Tom J holder fortsatt avstand, slik han også gjorde som aktiv.
Tom J gir Lars en leksjon i forsvarsspill. Tom J holder fortsatt avstand, slik han også gjorde som aktiv.

Med Jacobsen på plass er teamet rundt laget komplett.

- Tidligere har både Chris Twiddy, Håkon Kristiansen og Rune Strand hatt jobben som trener for dette laget og alle tre har fungert strålende. At Tom J nå ønsker å bruke en del av pensonist-tida si sammen med oss på Gatelaget er jo fantastisk, slår Kristiansen fast og legger til at treningene etter Jacobsens comeback har samlet mellom 14 og 19 spillere.

- Oppmøtet etter påske har vært helt nydelig. Med Tom J som trener og med treninger på Briskeby har ikke en gang korona-restriksjoner lagt noen demper på verken oppmøøte eller intensitet, slår Kristiansen fast.

Oversikt
Oppmøtet de siste ukene har vært imponerende.

 

Annonse fra Obos-ligaen: