Tre poeng borte mot Eidskog

Andreas Hippe Fagereng (bildet) reddet sin fjerde av syv straffer denne sesongen og Bowi Mang blir matchvinner kun minutter senere i en jevn batalje på Magnor kunstgress.

Eidskog - HamKam 2 - 1-2 (1-1);

HamKam-rekruttene tok en knapp borteseier på Magnor mandag ettermiddag, etter at Sander Deglum åpnet ballet allerede etter fem minutter etter et strålende gjennomspill av dagens kaptein, Patrick Alfei Sæbø. Sander er iskald alene med keeper og tupper ballen enkelt forbi og inn i det åpne buret.

Det tok ikke mange minuttene før Eidskog Fredrik Langfoss  sørget for balanse i regnskapet når han først avslutter fra tolv meter og i tverrliggeren etter en dødball. På returen står samme mann og header ballen i en flott bue over Fagereng og i krysset. Resten av omgangen ble en kjedelig affære og lagene går til pause på stillingen 1-1.

Det ble kun sju minutters pause på Magnor før dommeren satte i gang igjen oppgjøret. Det tok fyr umiddelbart når Patrick Alfei Sæbø havner i en tett duell og er uheldig og treffer en Eidskog-angriper. Dommeren peker på ellevemetersmerket. Andreas Hippe Fagereng sto med tre strafferedninger på seks forsøk før denne sesongen og modølen redder igjen. Dermed har han utrolige fire strafferedninger på sju forsøk.

Kun minutter etter straffemissen til Eidskog tar HamKam opp hansken. HamKam-rekruttene var utvilsomt på Briskeby å så Ivar Sollie Rønnings utlikning mot Åsane.

Petter Vaagan Moen var byttet ut med Jarmund Øyen Kvernstuen som finner Herman Roseth som etterligner Isac Lidberg og flikker ballen videre gjennom. Der finner han Bowi Mang som på Sollie Rønning vis bare curler ballen elegant i hjørnet bak en utspilt Eidskog-keeper.

HamKam-rekruttene vinner fortjent og slipper ikke Eidskog til noen særlig flere store sjanser etter matchvinner-målet til Bowi og vinner dermed fortjent 2-1 på bortebane mot et godt kjempende hjemmelag.

4. divisjon avdeling 2, serierunde 16

• Magnor kunstgress, 34 tilskuere

• Eidskog - HamKam 2 - 1-2 (1-1)

• Scoringer: 0-1 Sander Deglum (5`), 1-1 Fredrik Langfoss (13`), 1-2 Bowi Mang (52`).

• Avslutninger: 7-5

• Avslutninger på mål: 1-3

• Dommer: Jan Birger Hammerdal, Roterud IL

• Gult kort: Thor Fredrik Bjerknes (Eidskog)

• HamKam (4-2-3-1); Andreas Hippe Fagereng - Olav Hermansen, Martin Østlie Pettersen, Patrick Alfei Sæbø, Eirik Jacobsen - Herman Roseth, Tord Sagstuen Andersen, Luca Taouss Sveen, Bowi Mang - Jarmund Øyen Kvernstuen, Sander Deglum

• Innbyttere: Andreas Strandlie for Sander Deglum (57 min.), Mads Miguel Nylende for Bowi Mang (63 min.), Martin Hansson for Olav Hermansen (63 min.).

• Ubenyttede reserver: Ingen.