Tre poeng i høstregnet på Briskeby

HamKam 2 - Reinsvoll 3-0 (3-0);

Briskeby, 4. serierunde

Scoringer: 1-0 Albert Berisha (8`), 2-0 Julian Gonstad (12`), 3-0 Albert Berisha (36`).

Dommer: Tom Kenneth Sandvold, Ådalsbruk FK

Gult kort: Hans Marius Drager (Reinsvoll FK)

Rødt kort: Ingen.

HamKam 2 (4-4-2); Lukasz Jarosinski - Niklas Rekdal (Kristian Nordbye, 60 min.), Arne Westgaard, Thorbjørn Kristiansen, Davod Arzani - Benjamin Thoresen Faraas, Thomas Borza, Arne Hopland Ødegård, Eduards Daskevics - Julian Gonstad, Albert Berisha.

--------------------------------

HamKam-rekruttene fikk en god start på kampen da Albert Berisha allerede etter åtte minutter header inn et meget godt innlegg fra Niklas Rekdal fra høyre side.

Kun fire minutter senere er 15-åringen, Julian Gonstad, på farten etter en god stikker fra Arne Westgaard. Unggutten fra Skreia er iskald alene med keeper og setter ballen kontant opp i nettaket.

Ni minutter før pause er Berisha på farten igjen. Han mottar ballen fra Arne Ødegård, vender om og skyter fra seksten meter. Skuddet treffer en Reinsvoll-forsvarer som forsøker å blokke skuddet og finner veien til nettmaskene i en perfekt bue som går utagbart for Reinsvoll-keeperen.

Lagene gikk til pause med 3-0 ledelse til hjemmelaget.

Andre omgangen ble ingen høydare for de drøyt femti fremmøtte. Mye balltrilling og lite målsjanser. Reinsvoll gjorde det vanskelig å trenge gjennom, samtidig som HamKam hadde få trusler å komme med. Kampen ebbet dermed ut i 3-0 seier.