HamKam Fotball ble første lag til å ta tre poeng mot Bodø/Glimt denne sesongen etter et praktfrispark fra Gard Simenstad:

Gult kort: Luc Mares, William Kurtovic, John Olav Norheim (HamKam)

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-5-2); Marcus Sandberg - Luc Mares, Fredrik Sjølstad, John Olav Norheim - Vidar Ari Jónsson, Gard Simenstad (Brynjar Ingi Bjarnason 90), William Kurtovic, Kristian Lønstad Onsrud (Oliver Kjærgaard 46), Vegard Kongsro - Henrik Udahl (Moses Mawa 90), Niklas Ødegård (Pål Alexander Kirkevold 72).

-----------------------

HamKam startet godt hjemme mot serielederne fra Bodø. Allerede etter tre minutter kommer et godt innlegg fra Henrik Udahl ute på høyresiden hvor Niklas Ødeågrd header på bakerste stolpe. Headingen treffer en Glimt-spiller og går ut til hjørnespark.

Etter tjue minutter stiller Gard Simenstad seg opp for å ta et frispark fra 17 meter. Han velger å skyte i keeper-hjørnet, men treffer så hardt at keeper ikke har sjans til å redde ballen og sørger med det for at Kamma leder 1-0.

Ikke mange minuttene senere slår Vegard Kongsro et godt innlegg fra venstre som finner Henrik Udahl i feltet. Udahl kommer først på ballen og ballen går over.

De gulkledde fra Bodø er farlig frempå ved et par anledninger, men skuddene ble blokkert eller gikk over tverrliggeren fra Marcus Sandberg.

Andre omgangen ble som ventet et Bodø/Glimt med mye ball i laget, men hjemmelaget var god til å bryte ballbanen og sette fart fremover. Dessverre var den ene av gangene ballen gikk i nettet en hårfin offside på Henrik Udahl. Bodø/Glimt slet med å skape de store sjansene på et godt hjemmelag som stanget vekk, eller blokket. Marcus Sandberg reddet også de skuddene som kom med stor sikkerhet.

Dermed blir HamKam det første laget til å ta alle tre poengene mot Bodø/Glimt i år.