Trenerforum 6.mai skadeforebygg trening

Trenerforum jenter 12-20år: Skadeforebygging 6.mai – MELD DEG PÅ!

Som et samarbeid mellom Altiusklinikken, NFF Indre Østland og HamKam Kvinner Elite, inviterer vi til trenerforum på Briskeby 6.mai. Tema er skadeforebyggende trening for jenter i alderen 12-20 år. Fortsatt ledige plasser - benytt muligheten og meld deg på dette viktige trenerforumet!

Annonse:

Tid: 6. maj 2024 kl.19.00 
Sted: Klubbhuset (VIP-lokale) på Briskeby 

Under dette forumet vil Carina Harviken Skjæret og Hanna Neegård fra Altiusklinikken dele sin ekspertise og kunnskap om skadeforebyggende trening for unge kvinnelige fotballspillere. Begge har arbeidet i flere år som fysioterapeuter innen toppfotball, er tilknyttet fagmiljø i Idrettens Helsesenter og NFF. De vil nå gi deg muligheten til å lære mer om skadeforebygging.

Kvelden vil inneholde både teori og praksis, så vi oppfordrer deg til å kle deg i treningstøy.

Vi vil også gjerne introdusere deg for Skadefri-appen, tilgjengelig via App Store eller Google Play. Besøk skadefri.no for mer informasjon og for å laste ned appen.

Vi ser frem til en lærerik og engasjerende kveld med fokus på å holde våre unge fotballspillere skadefrie!

For å sikre en effektiv gjennomføring av arrangementet, har vi en bindende påmelding med et minimumskrav på 20 deltakere. Her er det flere plasser igjen før minimumsantallet oppfylles, SÅ FØLG LINKEN UNDER, MELD DEG PÅ OG SPRE ORDET 😊

Trenerforum: Skadeforebyggende trening (office.com)

Vennlig hilsen, 
Alitusklinikken, NFF Indre Østland og HamKam Kvinner Elite

Annonse fra Eliteserien: