Tusenvis av grunner til å smile

(HamKam - Vålerenga 3-13): Våre gode venner i Toten Sparebank ga Gatelaget grunn til å smile bredt onsdag. 50.000 kroner i gave sørget for at en oppløftende dag på banen ble enda bedre.

Annonse:

- Vårt samfunnsoppdrag er å sikre gode nærmiljøer hvor folk trives. For å få til dette deler vi årlig ut en del av overskuddet vårt til mottakere som både favner bredt og hindrer utenforskap. HamKam Gatelaget leverer veldig godt på dette og vi er glade for å kunne overrekke laget en sjekk på 50.000 kroner, sier bankdirektør Svein Håvard Sørum noen sekunder før seriekampen mellom HamKam og Vålerenga startet.

HYGGELIG HILSEN
- Dette er en fantastisk gave og en anerkjennelse på den jobben som vi i HamKam gjør, på lik linje med den jobben Vålerenga og alle de andre lagene gjør. Vi føler på mange måter at pengene vi er heldige å få nå, også er en hyggelig hilsen til landets øvrige lag, sier trener Kai Kristiansen som mottok sjekken på vegne av laget sitt.

Pengene skal gå til uniformering og aktivitet for HamKam.

MANGE KAMMA-SPILLERE
- Så langt denne sesongen har 64 spillere vært innom treningene våre, mens vi var over 80 i 2023. Noe av hovedtanken bak Gatelagene er at vi skal se ut som et lag når møtes til trening eller kamp, slik at spillerne umiddelbart føler at de hører til på laget, enten de har spilt i mange år, eller akkurat har starten. Pengene vi får nå er med på å sikre det, avsluttet Kristiansen før lagene overtok hovedrollene ute på banen.

ÅRSBESTE
Våre venner fra Oslo stilte med et godt lag denne dagen, men HamKam leverte en første omgang som var veldig god. VIF ledet fortjent 3-1 halvveis, men hjemmelaget slo likevel fast at den første omgangen var årsbeste fra laget ved verdens vakreste drakter.

Etter pause fortsatte HamKam omtrent like bra i 10 minutter, før kreftene brått og brutalt var brukt opp. Grådige Vålerenga forsynes seg grovt det siste kvarteret og sørget for en solid borteseier, uten at humøret forsvant helt for hjemmelaget.

BODØ NESTE
- Det er vanskelig å late som at kreftene ikke er brukt opp når de faktisk er borte. Men vi gjorde et helhjertet forsøk og kjenner at den siste kampen før turneringen i Bodø var ganske god for vår del. Vi kommer til å være enda skarpere der, lover Kristiansen og deler ut fortjent ros til egne spillere.

Disse var til stede da Toten Sparebank delte ut penger og når Vålerenga rappet med seg alle tre poengene på Briskeby:
Elias (1), Younes, Andre, Andreas, Kim, Pål, Rambo (1), Rebecka, Kussai, Dawiit (1), Yohannes.

 

 

Annonse fra Eliteserien: